A împlinit 49 şi arată într-un mare fel. Cum a pozat Kylie Minogue!

1 iunie, 2017
kylie minogue png

Pe 28 mai a împlinit 49 de ani, iar Kylie Minogue este mai frumoasă şi mai fermecătoare ca oricând, cu un trup perfect, ca la 20 de ani. Astăzi, de Ziua Copilului, cântăreaţa australiană şi-a bucurat prietenii virtuali cu o fotografie mai specială. Şi dacă ne-am fi aşteptat să fie o poză din copilărie, aşa cum au distribuit alte celebrităţi în această zi specială, ei bine, nu este deloc aşa.

Artista a ales să-i impresioneze pe fanii săi cu o fotografie extrem de sexy în costum de baie, pe marginea unei piscine şi nu putem să negăm faptul că arată foarte bine.

Pe 28 mai a împlinit 49 de ani şi a primit un cadou simbolic pe care nu-l poate uita - o declaraţie emoţionantă din partea surorii sale mai mici, Dannii Minogue (45 ani). Dannii a distribuit o fotografie pe contul său de Instagram, însoţită de mesajul: "Este magic să ai o soră iubitoare. Am o soră care zâmbeşte oriunde merge ... acea magie tangibilă este superputerea ei - este atât de specială când o vezi."

Kylie arată ca la 20 de ani, nicidecum a femeie care se îndreaptă spre 50 de ani şi complimentele din partea fanilor nu au încetat să apară. În ciuda faptului că este o femeie care se menţine în formă, o femeie modernă, Kylie nu prea are noroc în dragoste şi este tot singură. Este adevărat că este preocupată tot timpul de cum arată, mai ales că la începutul anului s-a despărţit de logodnicul său, Joshua Sasse, un tânăr de 29 de ani.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg