A jucat la dublu! Camila Morrone tună și fulgeră după ce a aflat că Leonardo DiCaprio a început o relație cu Gigi Hadid când era cu ea: "Se simte trădată"

23 septembrie, 2022
morrone42 webp

 Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit în august, iar actorul a mers imediat mai departe și a început o relație cu Gigi Hadid. Acum, sentimentele lui Morrone ies la iveală.

„Camila a fost luată prin surprindere când a aflat că Leo și Gigi sunt împreună”, spune o  persoană din interior. „Se simte trădată”.

Gigi, care are 27 de ani și un copil, și DiCaprio s-au apropiat la începutul acestei veri, când au fost văzuți la deschiderea unui club de noapte din New York. Pe atunci, starul era încă într-o relație cu Morrone.

„Camila și Leo făceau în mod constant pauze pentru a „înțelege lucrurile”, dar în mintea ei nu se despărțeau”, spune o sursă.

Există zvonuri că Hadid și DiCaprio au început să se vadă când starul era încă cu Morrone. „Gigi și Camila au o mulțime de prieteni comuni, iar aceștia sunt de partea Camilei”. Ambele femei din viața lui Leo sunt prietene cu  Kendal Jenner și Hailey Bieber.

 Hadid și DiCaprio au fost văzuți împreună la petrecerile de la New York Fashion Week. „Gigi a ajuns la Casa Cipriani, iar după un timp a făcut-o și Leo. Le place să meargă acolo pentru că pot petrece momente în privat și nu își fac griji că li se fac poze sau că oamenii îi observă. Se distrează împreună și Leo este foarte atras de Gigi".

În mod clar, starul din Wolf of Wall Street nu se mai gândește la fosta sa iubită. „Gigi și Leo au petrecut mult timp împreună și sunt interesați unul de celălalt. Lucrurile merg bine între ei și amândoi sunt fericiți".Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg