A jucat la dublu! Camila Morrone tună și fulgeră după ce a aflat că Leonardo DiCaprio a început o relație cu Gigi Hadid când era cu ea: "Se simte trădată"

23 septembrie, 2022
morrone42 webp

 Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit în august, iar actorul a mers imediat mai departe și a început o relație cu Gigi Hadid. Acum, sentimentele lui Morrone ies la iveală.

„Camila a fost luată prin surprindere când a aflat că Leo și Gigi sunt împreună”, spune o  persoană din interior. „Se simte trădată”.

Gigi, care are 27 de ani și un copil, și DiCaprio s-au apropiat la începutul acestei veri, când au fost văzuți la deschiderea unui club de noapte din New York. Pe atunci, starul era încă într-o relație cu Morrone.

„Camila și Leo făceau în mod constant pauze pentru a „înțelege lucrurile”, dar în mintea ei nu se despărțeau”, spune o sursă.

Există zvonuri că Hadid și DiCaprio au început să se vadă când starul era încă cu Morrone. „Gigi și Camila au o mulțime de prieteni comuni, iar aceștia sunt de partea Camilei”. Ambele femei din viața lui Leo sunt prietene cu  Kendal Jenner și Hailey Bieber.

 Hadid și DiCaprio au fost văzuți împreună la petrecerile de la New York Fashion Week. „Gigi a ajuns la Casa Cipriani, iar după un timp a făcut-o și Leo. Le place să meargă acolo pentru că pot petrece momente în privat și nu își fac griji că li se fac poze sau că oamenii îi observă. Se distrează împreună și Leo este foarte atras de Gigi".

În mod clar, starul din Wolf of Wall Street nu se mai gândește la fosta sa iubită. „Gigi și Leo au petrecut mult timp împreună și sunt interesați unul de celălalt. Lucrurile merg bine între ei și amândoi sunt fericiți".



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg