A lăsat deoparte animozităţile! Iulia Albu, mesaj de susţinere pentru fostul soţ, Mihai Albu

10 mai, 2024

După ce a făcut publică boala cu care se confruntă, celebrul designer român de încălţăminte a primit mesaje de sprijin de pretutindeni, inclusiv din partea fostei sale soţii, cu care a fost multă vreme în conflict.

Mihai Albu şi Iulia Albu au divorţat cu scandal. FOTO: Instagram
Mihai Albu şi Iulia Albu au divorţat cu scandal. FOTO: Instagram

Vestea că Mihai Albu a fost diagnosticat cu o formă de cancer a paralizat ieri lumea mondenă, care l-a copleşit pe acesta cu un val de mesaje de susţinere. 

La câteva ore de la anunţul dramatic, chiar şi fosta sa soţie, Iulia Albu, i-a transmis acestuia un mesaj public plin de emoţie, în care îşi arată sprijinul. "Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile. Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi, dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI."

Alături de aceste cuvinte, Iulia Albu a postat şi o serie de fotografii candide cu fostul ei soţ şi cu fetiţa lor, Mikaela, care sigur este şi ea îngrijorată pentru starea tatălui său.

Din fericire, Mihai Albu a luat măsuri imediate, fiind supus unei intervenţii chirurgicale "de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de Conf. Dr. Gîngu şi echipa sa", după cum ne-a anunţat însuşi designerul român de încălţăminte. Asta îi sporeşte şansele de vindecare şi deja "progresele se văd de la o zi la alta", spune Mihai Albu, care admite că "încă mă aflu în perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală".

Sfatul lui? "Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice, pentru că vă pot salva viaşa. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă aşteaptă multe creații spectaculoase", spune cel care şi-a refăcut viaţa chiar alături de un medic chirurg.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg