A lăsat deoparte animozităţile! Iulia Albu, mesaj de susţinere pentru fostul soţ, Mihai Albu

10 mai, 2024

După ce a făcut publică boala cu care se confruntă, celebrul designer român de încălţăminte a primit mesaje de sprijin de pretutindeni, inclusiv din partea fostei sale soţii, cu care a fost multă vreme în conflict.

Mihai Albu şi Iulia Albu au divorţat cu scandal. FOTO: Instagram
Mihai Albu şi Iulia Albu au divorţat cu scandal. FOTO: Instagram

Vestea că Mihai Albu a fost diagnosticat cu o formă de cancer a paralizat ieri lumea mondenă, care l-a copleşit pe acesta cu un val de mesaje de susţinere. 

La câteva ore de la anunţul dramatic, chiar şi fosta sa soţie, Iulia Albu, i-a transmis acestuia un mesaj public plin de emoţie, în care îşi arată sprijinul. "Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile. Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi, dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI."

Alături de aceste cuvinte, Iulia Albu a postat şi o serie de fotografii candide cu fostul ei soţ şi cu fetiţa lor, Mikaela, care sigur este şi ea îngrijorată pentru starea tatălui său.

Din fericire, Mihai Albu a luat măsuri imediate, fiind supus unei intervenţii chirurgicale "de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de Conf. Dr. Gîngu şi echipa sa", după cum ne-a anunţat însuşi designerul român de încălţăminte. Asta îi sporeşte şansele de vindecare şi deja "progresele se văd de la o zi la alta", spune Mihai Albu, care admite că "încă mă aflu în perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală".

Sfatul lui? "Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice, pentru că vă pot salva viaşa. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă aşteaptă multe creații spectaculoase", spune cel care şi-a refăcut viaţa chiar alături de un medic chirurg.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg