A lăsat puţin loc imaginaţiei! Blac Chyna, apariţie şocantă în public!

2 octombrie, 2017
blac chyna spl1593249 007 jpg jpeg

Vă amintiţi, probabil, de Blac Chyna din scandalul cu familia Kardashian, dat fiind faptul că ea e mama copilului lui Robert Kardashian. Ei bine, de atunci, de la momentul naşterii fetiţei sale, Blac Chyna şi-a schimbat priorităţile şi tot ce face în prezent e să se perindă pe la diverse evenimente unde-şi afişează noua siluetă, cea modificată cu ajutorul intervenţiilor chirurgicale.

Blac Chyna

Zilele trecute, Blac Chyna s-a prezentat la evenimentul ”SlutWalk”, organizat de buna ei prietenă, Amber Rose, care e menit să susţină drepturile femeilor şi să descurajeze defăimarea şi obiectivarea lor. Drept prin urmare, Blac Chyna, mamă a doi copii cu taţi diferiţi, a considerat potrivit să-şi facă apariţia într-un outfit care lăsa puţin loc imaginaţiei.

image

Starleta, lipsită de inhibiţii cum o ştim, a mărşăluit într-un outfit see-through, care îi lăsa la vedere silueta vizibil modificată cu ajutorul intervenţiilor chirurgicale. Blac Chyna a pozat, astfel, la panoul evenimentului, oferindu-le tuturor ocazia de a o vedea în toată splendoarea ei. Un act deloc şocant, dat fiind faptul că Blac Chyna este o susţinătoare avidă a acestui eveniment, dar şi pentru că aceasta e obişnuită să şocheze cu astfel de ţinute.

image image image

În vârstă de 29 de ani, Blac şi-a accesorizat outfitul inedit cu o pereche de ochelari oversized şi o pereche de sandale foarte înalte, de dansatoare exotică, pe care le-a purtat pe întreaga durată a evenimentului. Alături de ea a fost şi fondatoarea evenimentului, starleta Amber Rose, care a purtat – culmea! – un outfit mai puţin strident decât cel al prietenei sale, Blac Chyna.

image

Voi ce părere aveţi? Transmite acest eveniment ideea dorită?Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique