A minţit poporul cu televizorul! Fizioterapeutul care a uimit juriul „Românii au talent“ este, de fapt, tenor

18 martie, 2019
1 adrian dumitru romanii au talent jpg jpeg

A urcat pe scena „Românii au talent“, a spus că este fizioterapeut şi a uimit juriul, însă internauţii au descoperit că Adrian Dumitru a minţit cu neruşinare şi are un job pe care l-a ţinut ascuns, chiar dacă a fost întrebat.

„Sunt Adrian Dumitru, am 34 de ani şi sunt din Bucureşti. Sunt liber profesionist, freelancer, nu sunt angajat nicăieri, pot să spun că sunt şomer. Ca profesie, am absolvit Kinetoterapie, dar nu profesez pentru că am ales muzica. Am ales să fac asta şi din cauza problemei pe care o am, o hemipareză facială“, a spus concurentul de la „Românii au talent“, după care a fost întrebat de Andra unde cântă.

Emoţionat, el a spus că are colaborări cu diferite instituţii, dar nu a dat detalii, iar Andi Moisescu a glumit şi a spus despre Adrian Dumitru că ar cânta în spitale. „Ceva de genul ăsta“ a fost răspunsul dat de concurent. Iar Florin Călinescu a mers chiar mai departe de atât: „Ori eşti aterizat cu pluta, ori eşti şmecher. Eu cred că eşti şmecher şi că ştiai ce faci, cred că ai făcut şi ceva studii“.

„Neputându-mi permite să dau la Conservator, să mă pregătesc, pentru că presupune lecţii particulare care nu sunt ieftine, am ales să dau la Kinetoterapie. Acum cânt la Biserica Icoanei, în cor. Să cânt la biserică m-a ajutat foarte mult. Dumnezeu nu rămâne dator niciodată. Sunt emoţionat. Aşa se întâmplă de fiecare dată când este o premieră pentru mine. Acest concurs este o premieră“, a mai spus Adrian Dumitru.

2 adrian dumitru tenor jpg jpeg

Din păcate pentru concurent, fanii „Românii au talent“ l-au dat de gol în weekend, iar cei de la Click afirmă că a fost recunoscut de internauţi, care au dezvăluit că Adrian Dumitru este colaborator permanent la Filarmonica George Enescu.

„Anul trecut, prin septembrie, în parcul Moghioroş a avut loc un concert. "Muzică de altă dată" s-a numit. Nu dau detalii pentru că nu vreau să asociez nicio altă persoană sau artist cu această poveste. Atât pot să va spun - domnul acesta, tenor, a fost atunci pe scenă. Chiar eu l-am prezentat. De aseară mă tot gândesc - când a apărut la tv, cu faţă aia de timorat, şi a spus că e un amărât de fizioterapeut care nu şi-a putut împlini visul, chiar nu s-a gândit că îl va recunoaşte cineva? Vreun coleg, vecin, rudă de la ţară, oricine? Sau, mai grav, putea să îl oblige cineva să vândă această poveste doar pentru a intră în show?  Întreb, nu acuz, nu judec. Sunt doar curioasă“, a scris jurnalista Carmen Moise pe pagina ei de Facebook.

Iată toate reacţiile pe care le-a stârnit pe internet Adrian DumitruRecente pe Ok! Magazine

Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg