A muncit şi îşi permite! Simona Halep a făcut furori în aeroport, la plecarea în Australia, cu o geantă de 15.000 de lei de la un brand celebru

13 ianuarie, 2021
8 simona halep a plecat in australia jpg jpeg

O aşteaptă o perioadă de foc! Simona Halep a părăsit România, merge la Australian Open. Marea campioană a făcut furori la plecare, pe aeroportul din Otopeni. A purtat o geantă scumpă, de brand, pe care a umplut-o cu cărţi, reviste. 

Drumul Simonei Halep până în Australia nu e deloc scurt...pare că trebuie să facă ocolul Pământului. A decolat din Bucureşti, merge la Frankfurt, apoi la Barcelona şi apoi are destinaţia finala Melbourne. În aeroport, la Bucureşti, a făcut câteva declaraţii despre turneul de la Australian Open. Ştie că nu o să fie uşor, dar s-a antrenat: "Da, este acelaşi regim pe care îl au şi ceilalţi în Melbourne, este aceeaşi carantină, avem voie doar la terenul de tenis, 5 ore pe zi. În rest, vom sta carantinaţi în camere.

Nu o să fie uşor, sunt convinsă, dar totuşi fiind 5 ore de antrenament, o să însemne mult. Ca de fiecare dată când plec la un turneu, am aşteptări destul de mari pentru că sunt la un nivel înalt de mult timp şi dacă mă antrenez şi mă pregătesc aşa mereu am o şansă să joc bine. Dar în aceste condiţii diferite, cu 3-4 luni de pauză, o să fie mai dificil. Sunt pregătită pentru orice!", a spus ea pentru Antena 1. 

Nu doar cu declaraţiile a făcut furori, ci şi cu apariţia sa. Simona halep a îmbrăcat la plecarea din Bucureşti o ţinută sport, o bluză şi o pereche de pantoni deschişi la culoare, iar peste a avut un palton colorat. În picioare a ales o pereche de pantofi sport, Nike. Ca accesorii, campioana noastră a purtat un ceas Hublot şi o geantă de la un celebru brand. 

9 simona halep geanta scumpa jpg jpeg

Se pare că noua geantă preferată a Simonei Halep este creată de celebra casă de modă Christian Dior. Aceasta valorează aproximativ 3.000 de euro, mai exact 2.750 de euro, aşadar 15.000 de lei. Simona Halep spunea că a umplut-o cu cărţi şi reviste. Vrea să citească pe tot drumul până la Melbourne. 

Pe site-ul de specialitate, iată geanta Simonei Halep. 

7 geanta purtata de simona halep jpg jpeg

Foto: Twitter, captură Antena 1, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg