A murit actriţa din "Profetul, aurul şi ardelenii" şi "Fram". Carmen Galin ne-a părăsit

13 martie, 2020
1 galin jpg jpeg

A lăsat tăcerea să vorbească în ultimii ani, iar acum pleacă pentru totdeauna. Carmen Galin ne-a părăsit. Cunoscută în special pentru rolul din filmul "Fram", cunoscuta actriţă urma să împlinească mâine 74 de ani.

Avea 20 de ani când a fost distribuit  într-un film de referinţă "Dimineţile unui băiat cuminte". Au urmat apoi roluri memorabile în peste 30 de filme, cum ar fi "Ilustrate cu flori de câmp", "Tănase Scatiu", "Fram", "Saltimbancii", "Profetul, aurul şi ardelenii" sau "Iarna bobocilor".

A trăit intens pe scenă, dar şi dincolo de ea. Actriţa a fost căsătorită timp de 20 de ani cu un regizor faimos, nimeni altul decât Dan Piţa.  ”Eram cunoscută când l-am întâlnit pe Dan Piţa. Era un om tânăr, dar mi-aduc aminte că avea părul puţin alb pe la perciuni. Am făcut o călătorie împreună şi nu ne-am mai despărţit 20 de ani. De câteva ori, lui i s-a spus domnul Galin!”, povestea Carmen.

Povestea lor s-a terminat însă brusc într-o zi, iar în urmă au rămas regretele. Când nu credea că va mai fi fericită, frumoasa actriţă l-a cunoscut pe milionarul Dan Schneider, care a murit în 2013.

La un moment dat, a decis să se retragă din viaţa publică.

"Pentru că chiar nu puteam să suport cum i-a schimbat pe oameni acel aşa-zis moment de mare răscruce, acea cotitură, când nu ştiau ce să facă cu libertatea şi făceau numai lucruri foarte rele. Asta e cu teatrul. În ce priveşte filmul, vă dau un exemplu: eu dacă citeam un scenariu care-mi plăcea şi acceptam să joc în film, mă trezeam la premieră cu filmul plin de scene deocheate, care nu mă interesează. În toate filmele, fără rost, existau în clipa aceea numai lucruri din astea, aşa era şi în televiziune, aşa era şi în teatru... Dumnezeule mare, dacă nu dezbrăcau o fetiţă acolo, nu se putea... Erau agresive, în „libertatea“ asta, toate poveştile care nu-mi făceau bine deloc: şi trădările, şi curiozităţile care se-amestecau în discuţii, şi violenţa cu care cei care veneau voiau să-şi facă loc, indiferent dacă distrugeau familii, se combinau fără niciun scrupul, fără nimic... Şi atunci a fost – ştii cum era replica aia superbă din Pirandello, din „Să-i îmbrăcăm pe cei goi“ – „scârba şi greaţa“, efectiv, aceste două epitete sunt cele care-au pus stăpânire pe mine. Nu e vorba să mă dau exemplu, ci pur şi simplu aşa am simţit", mărturisea Galin pentru Adevărul.

„Ne-a părăsit Carmen Galin, o actriţă exceptională, un suflet nobil, un om extraordinar. Drum lin către stele, Carmen, Dumnezeu să te aibă-n paza sa!”, a fost mesajul cu care Nicu Alifantis a ţinut să îşi ia "Adio!" de la marea actriţă.Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg