A murit al şaselea soţ al celebrei Elizabeth Taylor. Ce poveste frumoasă de iubire a avut actriţa cu senatorul John Warner

27 mai, 2021
1 gettyimages 3377970 jpg jpeg

Fostul senator american John Warner a decedat la vârsta de 94 de ani. El a fost al şaselea soţ al superbei actriţe cu ochii violeţi, Elizabeth Taylor.

Warner, fost secretar în Marina americană şi al şaselea soţ al lui Taylor s-a stins acasă, în Virginia, marţi, din cauza unei insuficienţe cardiace. Lângă el au stat soţia Jeanne Vander Myde şi fiica lor.

Warner a mai fost căsătorit înainte de Taylor şi Myde timp de 16 ani cu Catherine Conover Mellon, fiica moştenitoarei miliardarului Paul Mellon. Din căsătoria lor au rezultat trei copii: Virginia, John W. Warner IV şi Mary.

Warner a divorţat de Mellon în 1973, iar la partaj a obţinut aproximativ 9 milioane de dolari. S-a însurat apoi cu iubita sa de la Hollywood.

Povestea de iubire a lui Warner cu Taylor a început foarte frumos şi romantic. Practic, s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute, în 1976, imediat după divorţul lui Elizabeth de Richard Burton.

Ambasadorul britanic de atunci l-a rugat pe Warner să o însoţească pe Taylor la o petrecere la ambasadă în onoarea reginei, care se afla în vizită la Washington.

Iar în luna decembrie a aceluiaşi an, Warner se căsătorea cu actriţa la ferma lui din Virginia, unde s-a şi stins zilele trecute.

Doi ani mai târziu, în 1978, Warner a fost ales senator din partea republicanilor. Taylor, o fostă democrată, şi-a susţinut soţul şi a mărturisit în 2006 pentru Harper's Bazaar că a fost sfătuită să nu se îmbrace prea pretenţios în timpul campaniei electorale.

”Ce nu am făcut eu din iubire”, a glumit Elizabeth. ”Am ajuns să mă îmbrac cu taior de stofă.”

Cei doi s-au iubit doar şase ani, după care au divorţat. Din păcate actriţa a acuzat singurătatea ca motiv al separării. Warner era foarte dedicat postului de senator, şi-a neglijat soţia şi asta l-a costat mariajul.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg