A murit, după care a fost resuscitată la viaţă. Jane Seymour a intrat în moarte clinică după ce a făcut şoc anafilactic!

7 iunie, 2019
1 gettyimages 501566315 jpg jpeg

Actriţa din serialul Dr. Quinn are 68 de ani şi arată mai bine ca niciodată, însă vedeta a trecut printr-un moment de cotitură la numai 36 de ani, care i-ar fi putut fi fatal. Ce s-a întâmplat atunci mai exact?

Starul cunoscut pentru rolurile pe care le-a jucat în seria James Bond a avut o “întâlnire” cu moartea în 1988, când avea numai 36 de ani. Jane se afla pe-atunci în Spania, unde filma pentru una dintre peliculele în care a apărut şi întâmpina ceva bătăi de cap din cauza bronşitei de care suferea. Pentru a-şi ameliora starea şi-a putea lucra în continuare, Seymore şi-a făcut un antibiotic. Problema e că şi l-a făcut în venă şi nu în muşchi, ceea ce i-a fost aproape fatal.

gettyimages 473279854 jpg jpeg

După injectarea antibioticului, actriţa a avut o reacţie care i-a speriat pe toţi cei din preajmă. A intrat în şoc anafilactic!

“Am murit şi, după aia, am fost resuscitată”, povesteşte actriţa pentru Omaha World-Herald. “Şi atunci am avut o viziune. Am văzut o lumină albă şi, uitându-mă în jos, m-am văzut pe mine în dormitor cu o asistentă care încerca din răsputeri să mă readucă la viaţă. Îmi injecta tot felul de chestii în corp şi încerca să-mi salveze viaţa, în timp ce eu priveam de fapt întregul episod”, a continuat Jane.

Întreaga experienţă a fost, cum era şi de aşteptat, de mare impact pentru Seymore, care şi-a dat seama că lucrurile materiale nu sunt nici pe departe importante în viaţă.  

gettyimages 534081828 jpg jpeg

“Am învăţat, din toată chestia asta, că viaţa e foarte fragilă şi că trebuie să fiu recunoascătoare pentru tot ceea ce este cu adevărat important în viaţa mea”, a declarat pentru Belfast Telegraph. “Nu contează luxul, precum yacht-urile, casele imense sau premiile, ci dragostea pe care o împărtăşeşti cu familia şi prietenii tăi. De asemenea, important este să încerci şi să reuşeşti să aduci în atenţia tuturor cauzele nobile şi să ajuţi la îmbunătăţirea vieţii altora.”

După ce s-a aflat în afara oricărui pericol, Jane Seymour şi-a continuat viaţa trăind fiecare etapă a vieţii la maximum. A fost căsătorită de patru ori – cu James Keach, alături de care a stat nu mai puţin de 22 de ani şi cu care are băieţi gemeni, de 24 de ani, cu Michael Attenborough (1971-1973), cu Geoffrey Planer (1977-1978) şi cu David Flynn (1981-1992), cu care are şi doi copii – pe Katherine (37) şi pe Sean (34). Nimeni n-o poate blama că nu şi-a trăit viaţa din plin!

gettyimages 50961350 jpg jpeg

foto - Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg