A murit fiul fostul mare fotbalist Michael Ballack. Din ce cauză s-a stins tânărul la doar 18 ani

6 august, 2021
1 michael ballack1 jpg jpeg

Tragedie în lumea sportivă! Michael Ballack, fostul căpitan al Germaniei la fotbal, tată a trei copii se află zilele acestea în cea mai negră perioadă a vieţii.

Dacă în aceste fotografii, mândrul tătic se afla pe teren, alături de fiii săi Louis, Jordi şi Emilio, fostul fotbalist a primit ieri cea mai urâtă veste de până acum. Fiul său, Emilio Ballack s-a stins din viaţă joi dimineaţă, la vârsta de 18 ani, în urma unui accident de ATV.

„Accidentul s-a petrecut la casa familiei. Şoferul nu se afla pe un drum public, iar ATV-ul său era singurul vehicul implicat”, a declarat un ofiţer pentru presa portugheză, preluat în presa internaţională.

stanga
dreapta
2 michael ballack jpg jpeg
1 michael ballack1 jpg jpeg
4 michael ballack2 jpg jpeg
5 emilio2 jpg jpeg
6 emilio jpg jpeg

Tânărul se afla la casa de vacanţă din Portugalia, în peninsula Troia, pe care tatăl său a achiziţionat-o acum câţiva ani. După accident, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale, dar, din nefericire, viaţa lui Emilio nu a mai putut fi salvată.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Michael Ballack (@michaelballackofficial)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Michael Ballack (@michaelballackofficial)

Michael Ballack a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei Germaniei, la începutul anilor 2000. Fostul mijlocaş a evoluat la Chemnitzer, Kaiserslautern, Bayer Leverkusen, Bayern Munchen şi Chelsea. Sportivul a primit de trei ori distincţia de cel mai bun fotbalist din Germania şi a fost vicecampion mondial, în 2002. Ballack are în palmares 16 trofee, printre care titlul de campion în Premier League şi patru titluri în Bundesliga.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg