A murit interpreta lui Wednesday din serialul Familia Addams, în urma unui accident vascular masiv

30 ianuarie, 2023
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg

Lisa Loring, interpreta lui Wednesday Addams în serialul celebru din anii 60, a încetat din viață la doar 64 de ani, în urma unui accident vascular masiv.

Lisa Loring GettyImages 756614 (1) jpg

Lisa Loring a jucat emblematicul rol al lui Wednesday Addams în serialul care a rulat la mijlocul anilor 60. Actrița a murit pe 28 ianuarie, la 64 de ani, a anunțat prietena sa apropiată, Laure Jacobson. Aceasta a oferit mai multe detalii pe pagina sa de socializare. Se pare că Lisa Loring a fost deconectată de la aparatele care o țineau în viață, întrucât medicii au concluzionat că nu mai are nicio șansă de revenire la viață. Creierul actriței a fost inundat de sânge.

”Cu adâncă durere, vă anunț moartea Lisei Loring. În urmă cu patru zile, a suferit un accident vascular masiv, cauzat de fumat și hipertensiune. Timp de trei zile aparatele au ținut-o în viață. Ieri, familia sa a luat greaua decizie de a o deconecta de la aparate, iar Lisa a murit.”, a scris , Laure Jacobson în social media. ”Ea va rămâne mereu Wednesday Addams a noastră. Frumoasă, bună, mamă iubitoare, moștenirea Lisei în această lume este uriașă. La fel și pentru familia sa. Era plină de umor, afecțiune și iubire. Și așa va rămâne în inimile noastre, pentru mult timp. Odihnește-te în pace, Lisa! Fir-ar să fie, draga mea, erai atât de amuzantă.”, a conchis Laure.

Lisa Loring a fost prima Wednesday Addams într-o ecranizare.

Rolul său a scris istorie în lumea televiziunii, iar poveștile Familiei Addams sunt și acum în cea mai mare vogă, mai ales după succesul colosal al seriei Netflix în care joacă Catherine Zeta Jones și Jenna Ortega. Catherine Zeta-Jones este îndrăgostită de rolul Morticia Addams. ”Ador, vreau să joc acest rol cât mai mult, vreau să am 80 de ani și încă s-o joc pe Morticia.”, a menționat frumoasa soție a lui Michael Douglas.

În schimb, tinerica Jenna Ortega duce mai departe magia acestui rol ce pare că nu se demodează niciodată, acela al lui Wednesday Addams. O fata ciudată, după cum se autodescrie, actrița de 20 de ani a trecut cu lejeritate de la statutul de vedetă Disney la cel de regină a filmelor de groază.

Foto: Profimedia și Getty



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg