A murit interpreta lui Wednesday din serialul Familia Addams, în urma unui accident vascular masiv

30 ianuarie, 2023
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg

Lisa Loring, interpreta lui Wednesday Addams în serialul celebru din anii 60, a încetat din viață la doar 64 de ani, în urma unui accident vascular masiv.

Lisa Loring GettyImages 756614 (1) jpg

Lisa Loring a jucat emblematicul rol al lui Wednesday Addams în serialul care a rulat la mijlocul anilor 60. Actrița a murit pe 28 ianuarie, la 64 de ani, a anunțat prietena sa apropiată, Laure Jacobson. Aceasta a oferit mai multe detalii pe pagina sa de socializare. Se pare că Lisa Loring a fost deconectată de la aparatele care o țineau în viață, întrucât medicii au concluzionat că nu mai are nicio șansă de revenire la viață. Creierul actriței a fost inundat de sânge.

”Cu adâncă durere, vă anunț moartea Lisei Loring. În urmă cu patru zile, a suferit un accident vascular masiv, cauzat de fumat și hipertensiune. Timp de trei zile aparatele au ținut-o în viață. Ieri, familia sa a luat greaua decizie de a o deconecta de la aparate, iar Lisa a murit.”, a scris , Laure Jacobson în social media. ”Ea va rămâne mereu Wednesday Addams a noastră. Frumoasă, bună, mamă iubitoare, moștenirea Lisei în această lume este uriașă. La fel și pentru familia sa. Era plină de umor, afecțiune și iubire. Și așa va rămâne în inimile noastre, pentru mult timp. Odihnește-te în pace, Lisa! Fir-ar să fie, draga mea, erai atât de amuzantă.”, a conchis Laure.

Lisa Loring a fost prima Wednesday Addams într-o ecranizare.

Rolul său a scris istorie în lumea televiziunii, iar poveștile Familiei Addams sunt și acum în cea mai mare vogă, mai ales după succesul colosal al seriei Netflix în care joacă Catherine Zeta Jones și Jenna Ortega. Catherine Zeta-Jones este îndrăgostită de rolul Morticia Addams. ”Ador, vreau să joc acest rol cât mai mult, vreau să am 80 de ani și încă s-o joc pe Morticia.”, a menționat frumoasa soție a lui Michael Douglas.

În schimb, tinerica Jenna Ortega duce mai departe magia acestui rol ce pare că nu se demodează niciodată, acela al lui Wednesday Addams. O fata ciudată, după cum se autodescrie, actrița de 20 de ani a trecut cu lejeritate de la statutul de vedetă Disney la cel de regină a filmelor de groază.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg