A murit interpreta lui Wednesday din serialul Familia Addams, în urma unui accident vascular masiv

30 ianuarie, 2023
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg

Lisa Loring, interpreta lui Wednesday Addams în serialul celebru din anii 60, a încetat din viață la doar 64 de ani, în urma unui accident vascular masiv.

Lisa Loring GettyImages 756614 (1) jpg

Lisa Loring a jucat emblematicul rol al lui Wednesday Addams în serialul care a rulat la mijlocul anilor 60. Actrița a murit pe 28 ianuarie, la 64 de ani, a anunțat prietena sa apropiată, Laure Jacobson. Aceasta a oferit mai multe detalii pe pagina sa de socializare. Se pare că Lisa Loring a fost deconectată de la aparatele care o țineau în viață, întrucât medicii au concluzionat că nu mai are nicio șansă de revenire la viață. Creierul actriței a fost inundat de sânge.

”Cu adâncă durere, vă anunț moartea Lisei Loring. În urmă cu patru zile, a suferit un accident vascular masiv, cauzat de fumat și hipertensiune. Timp de trei zile aparatele au ținut-o în viață. Ieri, familia sa a luat greaua decizie de a o deconecta de la aparate, iar Lisa a murit.”, a scris , Laure Jacobson în social media. ”Ea va rămâne mereu Wednesday Addams a noastră. Frumoasă, bună, mamă iubitoare, moștenirea Lisei în această lume este uriașă. La fel și pentru familia sa. Era plină de umor, afecțiune și iubire. Și așa va rămâne în inimile noastre, pentru mult timp. Odihnește-te în pace, Lisa! Fir-ar să fie, draga mea, erai atât de amuzantă.”, a conchis Laure.

Lisa Loring a fost prima Wednesday Addams într-o ecranizare.

Rolul său a scris istorie în lumea televiziunii, iar poveștile Familiei Addams sunt și acum în cea mai mare vogă, mai ales după succesul colosal al seriei Netflix în care joacă Catherine Zeta Jones și Jenna Ortega. Catherine Zeta-Jones este îndrăgostită de rolul Morticia Addams. ”Ador, vreau să joc acest rol cât mai mult, vreau să am 80 de ani și încă s-o joc pe Morticia.”, a menționat frumoasa soție a lui Michael Douglas.

În schimb, tinerica Jenna Ortega duce mai departe magia acestui rol ce pare că nu se demodează niciodată, acela al lui Wednesday Addams. O fata ciudată, după cum se autodescrie, actrița de 20 de ani a trecut cu lejeritate de la statutul de vedetă Disney la cel de regină a filmelor de groază.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg