A murit Ion Caramitru. Actorul de 79 de ani se afla internat în spital de mai multe săptămâni

5 septembrie, 2021
1 caramitru3 jpg jpeg

Primele veşti nefericite despre starea lui Ion Caramitru au apărut pe 11 august, când actorul şi-a anulat o deplasare la Iaşi, fiind internat pentru investigaţii

La acel moment, Andrei Giurgia, preşedintele Artis şi organizatorul evenimentului la care Ion Caramitru trebuia să participe, dădea speranţe publicului, comunicând că nu era nimic grav, dar actorul trebuia să mai stea în spital sub supravegherea medicilor. Cu aceeaşi ocazie, Andrei Giurgia făcea precizarea că Ion Caramitru nu suferea de Covid. Internat la Elias, actorul avea o infecţie în sânge - dar ceea ce la început părea să nu nască mari îngrijorări s-a transformat într-o şedere mai lungă în spital şi, din păcate, actorul nu a putut depăşi problemele de sănătate. Ion Caramitru a decedat astăzi la Spitalul Elias din Bucureşti, după o luptă cu un stafilococ rezistent în faţa antibioticelor.

“Tot ce ştiu este doar că medicii care se ocupă de soarta lui Ion Caramitru au decis să apeleze la o terapie mai lungă cu anitibiotice. Ce înţeleg că s-a petrecut ţine puţin de un scenariu cu care sigur s-au confruntat şi alte persoane, fiindcă nu e vorba totuşi de o noutate absolută. Pur şi simplu, Ion Caramitru a intrat în contact cu un stafiloc, într-un anume moment, iar această bacterie a dorit exact acum să-i dea atâta bătaie de cap.”, declara Ioan Onisei, directorul general adjunct al Teatrului Naţional din Bucureşti pentru playtech.ro la sfârşitul lunii august. Actor, regizor şi politician, Ion Caramitru a fost preşedintele UNITER din 1990, ministru al Culturii între 1996 şi 2000 şi director al Teatrului Naţional din Bucureşti din anul 2005.

Foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg