A murit Jane Kristen Marczewski (Nightbirde), cunoscută pentru apariţia ei la ”America’s Got Talent”, unde a interpretat melodia proprie "It’s OK"

23 februarie, 2022
1 capturejane1 png png

Jane Kristen Marczewski (Nightbirde) s-a stins din viaţă la 21 februarie, după o curajoasă luptă cu cancerul. Informaţia a fost publicată de TMZ, citând o sursă din apropierea artistei.

Tânăra luase Golden Buzz la celebra emisiune de talente. Jane Marczewski, o cântăreaţă de 31 de ani din Ohio, a dezvăluit în audiţiile sezonului 16 al show-ului America’s Got Talent că suferea de cancer şi că şansele ei de supravieţuire erau extrem de mici.

Deşi cancerul se afla în fază terminală, nimeni şi nimic nu îi putea şterge optimismul lui Jane, cunoscută sub numele de scenă Nightbirde. Despre melodie, ea a spus juraţilor că reprezintă ultimul an din viaţă. Cu toate acestea, repeta în continuu că ea este bine. A precizat că se metastazase cancerul şi că era prezent în plămâni, coloană şi ficat. Cu toate acestea, juriul a apreciat că boala nu se vede la ea, chiar în stadiu avansat, fiindcă avea un zâmbet impresionant şi o strălucire aparte. ”Nu poţi aştepta să fii fericit de-abia când viaţa nu mai e grea”, a spus, cu durere, Jane Marczewski.

Şi a îndurat tratamente chinuitoare, dar nu a putut învinge, din păcate. Tânăra a impresionat când a cântat melodia proprie "It’s OK" pe scena concursului de talente. Şi a ales să privească mereu partea frumoasă a vieţii: „Am 2% şanse de supravieţuire, dar 2% este mai mult decât 0%. Acest 2% îmi oferă speranţă şi îmi doresc ca oamenii să ştie cât de incredibil se simte asta”, a spus tânăra.

Jane nu a mai apucat însă să ajungă în finală. La jumătatea lunii august 2021, ea a dat vestea cea grea pe Instagram.

„De la audiţii, starea mea de sănătate s-a agravat, iar lupta cu cancerul are nevoie de toată energia şi atenţia mea. Vă anunţ cu tristeţe că nu pot continua în acest sezon de America’s Got Talent. Viaţa nu oferă întotdeauna pauze celor care le merită, dar ştiam asta deja. Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru, înseamnă enorm pentru mine. Rămâneţi alături de mine, mă voi face bine curând. Îmi plănuiesc viitorul, nu moştenirea. Destul de rănită, dar încă mai am visuri”, spunea atunci Jane.

Foto: Captură YouTubeRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg