A murit Steve Jobs, fondatorul Apple

6 octombrie, 2011

Fondatorul gigantului Apple şi fostul director general al companiei, Steve Jobs, a murit miercuri la vârsta de 56 de ani, după o lungă luptă cu cancerul pancreatic.

Fondatorul gigantului Apple şi fostul director general al companiei, Steve Jobs, a murit miercuri la vârsta de 56 de ani, după o lungă luptă cu cancerul pancreatic.

Citeşte şi

Steve Jobs, geniul de la Apple

"Suntem profund întristaţi să anunţăm că Steve Jobs a decedat astăzi", se arată într-un comunicat al consiliului de administraţie al societăţii. "Geniul lui Steve, pasiunea şi energia lui au fost sursa a numeroase inovaţii care ne-au îmbogăţit şi ne-au îmbunătăţit vieţile. Lumea este nemăsurat mai bună datorită lui Steve."

Din păcate, moartea lui Steve Jobs a fost una aşteptată. Geniul de la Apple s-a luptat cu cancerul

mulţi ani, iar în luna august şi-a anunţat demisia din funcţia de CEO şi preşedinte al consiliului de administraţie, urmând să fie înlocuit de fostul COO al companiei, Tim Cook.

Steve Jobs a fondat compania într-un garaj, în 1976, împreună cu Steve Wozniak. El a demisionat în 1985, în urma unei lupte interne pentru putere, dar a revenit la conducere în 1997. El a contribuit la lansarea unor produse vedetă, precum calculatorul iMac, tableta iPad sau telefonul multifuncţional iPhone, a cărui ultimă versiune a fost prezentată marţi. Familia lui Steve Jobs a anunţat că va pune la dispoziţia celor care vor să-i aducă un omagiu acestuia un site special.

Foto: reutersRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg