A părăsit castelul şi s-a afişat pe covorul roşu. Vezi despre ce cântăreaţă celebră este vorba!

14 februarie, 2017
GettyImages 634968376 jpeg

Ea a ales să ducă o existenţă solitară, aspirând la o viaţă de super-star liniştită, imediat după ce melodia sa "Orinoco Flow" a devenit hit în 1988. Cântăreaţa Enya a renunţat cel puţin pentru o zi la stilul său de viaţă ferit de ochii lumii, pentru a participa la Premiile Grammy. Artista de origine irlandeză a păşit pe covorul roşu de la gala de duminică seara, străluicind într-o rochie culoarea fildeşului şi bijuterii de marcă.

image

În vârstă de 54 de ani, artista cu o avere de 91 millioane de £, a arătat mai tânără ca niciodată în rochia lungă, cu decolteul acoperit de o broderie semitransparentă cu imprimeu floral. Aparent neschimbată faţă de perioada sa de glorie, Enya a avut părul coafat lejer, un bob şi breton filat, iar machiajul s-a axat pe ochi, artista purtând un smokey-eyes. Bijuteriile, deşi discrete, probabil că au costat o avere.

image

Enya, desemnată  cea mai bogată femeie din muzica britanică şi irlandeză, nu a plecat niciodată într-un tur de promovare al albumulelor sale. Ea este genul de artistă căreia nu îi prea place să iasă în public. Tocmai de aceea, ea locuieşte împreună cu pisicile sale într-un castel impresionant din Dublin, cu vedere  la Marea Irlandei. Artista trăieşte ca o adevărată regină în proprietatea pe care a cumpărat-o în 1997 pentru 2,5 milioane £.

Cântăreaţa irlandeză este în prezent cel mai bine vândut artist solo al ţării sale şi a lansat nouă albume, cu cânzări de peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume şi este foarte cunoscută şi pentru piesele de pe coloana sonoră a trilogiei" Lord of the Rings".

Foto: Getty Images.Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}