A patra echipă eliminată de la "Asia Express", sezonul 3. Fraţii Ristei au părăsit competiţia

1 aprilie, 2020
1 a patra echipa eliminata de la asia express sezonul 3 jpg jpeg

În urma duelului împotriva lui Radu şi a lui Alex Abagiu, Florin Ristei şi Dan Ristei părăsesc competiţia "Asia Express". A patra echipă eliminată din competiţie!

Ancora a fost roşie! Din păcate "Asia Express" nu mai continuă pentru fraţii Ristei. Cei doi au intrat în cursa pentru ultima şansă şi au fost eliminaţi. Radu şi Alex Abagiu, adversarii, s-au mişcat mai rapid decât ei şi au ajuns primii la Gina Pistol după probele dificile. Tot ei au primit biletele de avion pentru Taiwan. 

Florin Ristei şi Dan, fratele său, au fost eliminaţi din competiţie, aşadar ei nu vor mai ajunge în următoarea parte a cursei. Cântăreţul a făcut declaraţii pe pagina sa de Facebook despre întreaga aventură şi eliminare: "Am stat cu sufletul la gură şi asta seară, la emisiune, sperând, totuşi, că nu plecăm noi acasă. Nu aveţi cum să înţelegeţi emoţiile pe care le-am trăit. Nu s-a legat nimic în ziua respectivă, şi a fost de-ajuns o singură zi proastă care să ne trimită acasă.

Asta e farmecul showului, că e atât de imprevizibil. Aşa competitiv cum sunt, nu-mi pare rău că n-am câştigat. Îmi pare rău doar că n-am putut să mă joc până la capăt. Pentru mine Asia Express a fost mai mult decât o emisiune. A fost cea mai tare experienţă de viaţă de până acum, şi unul dintre puţinele show-uri tv în care m-am dedicat 100%. Vreau să-i aplaudaţi şi să le mulţumim împreună tuturor echipelor, producţiei, cameramanilor şi reporterilor. Şi să nu uit: am cel mai tare frate! Asia Express continuă. Din păcate, fără noi 😀"

4 fratii ristei eliminati de la asia express 1 jpg jpeg

5 echipe continuă "Asia Express" în Taiwan

Speak şi Ştefania şi-au asigurat din prima locul în următoarele etape ale show-ului din Taiwan. Ulterior, în urma unor probe solicitante, au fost urmaţi de: Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Adda şi Cătălin, Carmen Grebenişan şi Alina Ceuşan, iar la final Alex şi Radu Abagiu. Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}