A prins gustul nunţilor! Heidi Klum s-a căsătorit a doua oară cu Tom Kaulitz. Mireasa de 46 de ani, superbă pe un yacht de lux în Italia!

4 august, 2019
1 1 jpg jpeg

Fosta soţie e lui Seal i-a spus “Da!” rockerului de 29 de ani pentru a doua oară, weekendul acesta, după ce Heidi şi Tom îşi uniseră deja destinele în februarie, în Beverly Hills, în cadrul unei cununii secrete.

Cei doi amorezi s-au logodit în Ajunul Crăciunului, anul trecut, şi de-atunci se tot căsătoresc! Prima ceremonie a avut lor în februarie 2019, la primăria din Beverly Hills, iar atunci cei doi miri şi-au dorit să ţină totul secret despre nunta lor. Dar şi-au luat revanşa weekendul acesta! A doua ceremonie nupţială a cuplului VIP a avut loc în Capri, Italia, sâmbătă, pe 3 august, la bordul unui yacht de lux, unde au fost invitaţi doar familiile şi prietenii apropiaţi ai celor doi miri.

3 jpg jpeg

Mireasa a arătat minunat într-o rochie ivory, ornată cu paiete sub formă de floare, în timp ce mirele s-a asortat cu frumoasa lui parteneră şi a purtat un costum alb şi cămaşă de un albastru palid.

Conform celor publicate de People, petrecerea cuplului german a avut loc pe bordul unuia dintre cele mai luxoase yacht-uri din lume, denumit Christina O, care a fost amenajat astfel încât să le taie pur şi simplu răsuflarea celor care l-au închiriat cu această ocazie specială.

16857040 7318011 image a 32 1564871428182 jpg jpeg

Când topmodelul de 16 de ani şi-a rostit din nou jurămintele de dragoste în faţa muzicianului de 29 de ani, în Capri, Italia, Klum a arătat ca o prinţesă! Rochia cu umerii goi şi voalul lung au fost de-o eleganţă şi-o feminitate desăvârşite, în timp ce accosoriile miresei au fost cât se poate de rock’n’roll – Heidi a purtat brăţări aurii şi un lănţişor pe care scria numele alesului ei – TOM. Iar coafura vedetei a fost cât se poate de lejeră, diva lăsându-şi pletele libere.

Cei care a oficiat ceremonia de la bordul yacht-ului de lux a fost chiar fratele geamăn al mirelui, Bill Kaulitz, care este, de asemenea, membru al formaţiei Tokio Hotel, întocmai ca Tom.

Heidi cu tom şi fratele acestuia, Bill, care a şi oficiat ceremonia

2 jpg jpeg

Înainte de-a cere în căsătoria mâna lui Heidi, rockerul a cerut permisiunea celor patru copii ai lui Heidi – Helene (15), Henry (14), Johan (12) şi Lou (9). “Copiii s-au bucurat foarte mult pentru mama lor”, a declarat o sursă din apropiarea cuplului, drept urmare cei doi s-au logosit, după care s-au căsătorit chiar şi de două ori!

foto - Instagram, preluare DailyMailRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate