A schimbat din nou tabăra? Cara Delevingne, surprinsă sărutându-se cu un bărbat

6 iulie, 2017
Exclusif   Cara Delevingne embrasse un inconnu à la sortie du défilé de mode Haute Couture "Chanel" collection Automne Hiver 2017/2018 au Grand Palais à Paris jpeg

Modelul Cara Delevingne îi ţine pe fanii săi pe jar în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Deşi toată lumea ştia că este lesbiană, având chiar o relaţie amoroasă cu artista Annie Clark, alias St. Vincent, înainte ca aceasta să o părăsescă pentru Kristen Stewart, acum o vedem sărutându-se cu un bărbat misterios, după spectacolul de modă Chanel Haute Couture de la Paris. 

A fost surprinsă sărutându-se cu un bărbat misterios.

Blonda tunsă pixie a fost fotografiată de paparazzi în braţele unui tânăr la Paris. Încă nu se ştie dacă au o relaţie, dar, judecând după sărutul pe buze, ne putem întreba dacă nu cumva a schimbat din nou tabăra.  Poate fi el noul iubit al Carei, recent devenită şi actriţă? Fotgrafiile de mână, în timp ce se sărutau, sunt destul de sugestive, cei doi părând foarte apropiaţi unul faţă de celălalt.

Se ţineau de mână şi păreau foarte apropiaţi.

Acest moment cu Cara vine la câteva zile după ce fosta sa iubită, St. Vincent, a lansat o nouă piesă care pare să o aibă protagonistă chiar pe frumoasa de 24 de ani. Unii fani au spus că este o piesă dedicată Carei şi că există posibilitatea ca cele două să revină la sentimente mai bune, însă englezoaica pare să-şi fi găsit deja drumul şi nu se mai uită înapoi la vechile iubiri.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG