A slăbit 30 de kg în 6 luni. Cum a reuşit şi cum arată acum artista?

28 februarie, 2017
fely donose png

Simpatica artistă şi-a văzut visul cu ochii! Acum câţiva ani apărea pe micile ecrane în postura de concurent la emisiunea ”Vocea României” şi-i uimea pe toţi cu talentul muzical. Însă, un lucru îi umbrea fericirea: kilogramele în plus.

Aşa arată acum Fely Donose

Aşa se face că artista a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a scăpa de toate acele kilograme. Şi a reuşit! Treptat, Fely a ajuns să slăbească tot mai mult, iar în ultimele şase luni a scăpat de 30 de kilograme. Cum a fost posibil?

Fely Donose a mărturisit, printr-un video postat de pe contul ei de Instagram,  cum a ajuns să scape într-un timp atât de scurt de atâtea kilograme. „M-am operat la stomac”, îşi începe Feli confesiunea care vine la 6 luni de la intervenţia pe care a ales, la sfatul medicilor, să o facă. Artista a evitat să vorbească despre asta până acum pentru că efectele intervenţiei le resimte încă pe toate planurile atât fizic, cât şi emoţional şi raţional şi i-a trebuit timp să le asimileze, să se obişnuiască cu ele pentru a reuşi să le povestească. „Am decis să fac pasul ăsta, nu îmi pare rău, dar nu vreau să credeţi că e cea mai bună soluţie, nu e deloc uşor. Nimic nu este mai frumos decât sa te poţi bucura de corpul tău întreg.”, mărturiseşte artista care îşi doreşte ca fiecare femeie să găseasca echilibrul între corp, minte şi suflet şi să aibă grijă de sănătatea să înainte de a fi pus în situaţia de a lua o decizie grea şi de a alege între mai multe variante extreme.

Artista a apelat la operaţia de micşorare a stomacului

În confesiunea ei video, Feli povesteşte multe despre drumul lung, presărat cu derive şi nenumărate diete care în ciuda unei aparenţe eficiente, se dovedeau a fi ineficiente sau nesănătoase. „Am  încercat toate dietele posibile, pe grupa sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume şi beam apa cu puţina sare şi piper, mă minţeam că e pentru detox, doar că de fapt mă infometam. Şi de la toate acestea ajungeam să mă îngraş la loc şi încă puţin peste.”, povesteste Feli care subliniază că a trecut şi prin etapa slăbitului sănătos cu sală şi grijă la alimentaţie, însă fără a putea menţine acest stil de viaţă din cauza programului şi a deselor deplasări la concerte prin ţară.

Face în continuare sport pentru a-şi menţine silueta

Feli se adaptează încă la noile coordonate ale vieţii sale, la noile rigori şi ritualuri alimentare de la care nu are voie să se abată, la starea organismului sau care este într-o continuă transformare, la programul strict de sport şi masaj, la nouă Feli pe care o priveşte în oglindă: „Am slăbit 30 de kg şi mă bucur că acest lucru nu a avut un impact foarte mare asupra pielii, dar mă duc la masaj, fac tratamente pentru piele, fac sport, în sfârşit mă pun pe picioare. Eu abia acum am înţeles ce înseamnă să ai grijă de ţine şi să te pui pe primul loc, trebuie să fie un echilibru în viaţă, echilibru la care eu acum muncesc foarte mult.”

Artista e transformată total

Din perspectiva istoriei sale, Feli îndrăzneşte să sfătuiască fetele preocupate de kilograme, să nu aleagă dietele rapide şi nici soluţiile extreme de slăbit fără să se documenteze foarte bine înainte sau să discute cu medicii despre asta. „Nu îmi pare rău că am luat această decizie, mi-a schimbat viaţă, era fix ce aveam eu nevoie şi asta mă împinge şi mai tare să am grijă de sănătatea mea.”, spune Feli în confesiunea să video subliniind însă că această a fost cea mai bună soluţie pentru ea, însă poate fi un pas greşit pentru alţii fără documentare, informare şi consiliere medicală.

Aşa arăta Fely pe când participa la Vocea României

Feli a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesă care i-a adus în 2015 şi prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În 2016, artista a fost nominalizată pentru a două oară la MTV EMA, de dată această cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea să a fost remarcată chiar şi de Charles Aznavour, după ce această a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme”.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}