A treia oară e cu noroc! Sean Penn: ”Da, mă căsătoresc din nou!”

29 ianuarie, 2015
sean penn jpeg

Este extrem de discret cu viaţa lui personală. Dar se pare că subiectul ”Charlize Theron” reuşeşte să- l incite la discuţie chiar şi pe celui mai încăpăţânat actor. Într-una din ocaziile rare în care Sean Penn a acordat interviu despre viaţa lui personală,

Este extrem de discret cu viaţa lui personală. Dar se pare că subiectul ”Charlize Theron” reuşeşte să- l incite la discuţie chiar şi pe celui mai încăpăţânat actor. Într-una din ocaziile rare în care Sean Penn a acordat un interviu despre viaţa lui personală, actorul a dezvăluit că nu şi-a închipuit că la 54 de ani mai poate întâlni dragostea.

Acum, când actorul se pregăteşte pentru a o duce pe altar pe frumoasa Charlize Theron, Sean Penn recunoaşte că a fost o surpriză frumoasă să se îndrăgostească din nou şi speră că a treia oară este cu noroc. ”Sunt surprins că m-am îndrăgostit. Din mai multe motive. Cei 53 de ani au cântărit destul de mult în decizia de a sta singur. Uneori, mi se părea că e prea târziu pentru aşa ceva.”

Adoptând o atitudine sobră, actorul a menţionat că este emoţionat şi de-abia aşteaptă să se aşeze la casa lui alături de Charlize şi fiul său adoptiv în vârstă de trei ani, Jackson. ”Sunt îndrăgostit de această femeie, iar acasă este locul în care se îndreaptă inima mea.”

image

Actorul a mai recunoscut că Charlize l-a ajutat foarte mult să treacă peste problemele sale legate de furia pe care uneori nu o putea controla. Se prea bine ştie cazul fotografului agresat de actor, pentru care cel din urmă primise şi o condamnare. ”Este atât de bine să ai pe cineva alături de care simţi că eşti un om mai bun”, declara actorul vizavi de relaţia pe care o are cu Charlize.

image

Sean Penn şi Charlize Theron şi-au făcut pentru prima dată apariţia împreună în ianuarie 2014 şi s-a zvonit că s-au logodit de Crăciun, anul trecut, după ce Seann a declarat că se pregăteşte să-l adopte la rândul lui pe micuţul Jackson. După acest moment, actorul a recunoscut că se va căsători din nou şi că cei doi se vor muta în Los Angeles, după ani la rând în care a făcut naveta între US ŞI Haiti.

Prima căsătorie a lui Sean Penn a fost cu Madonna între anii 1985 şi 1989, iar cea de-a doua cu Robin Wright a durat timp de 14 ani, despărţirea survenind în anul 2010.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE