A uitat de episoadele de violenţă! Amber Heard e fericită în sfârşit. Cum a apărut alături de iubită

15 februarie, 2021
1 amber heard e fericita jpg jpeg

În toamna anului trecut am văzut-o în faţa instanţei, într-un proces cu Johnny Depp, dar iată că acum e fericită...în sfârşit. Amber Heard a fost surprinsă alături de iubită! 

După cum a susţinut în repetate rânduri, Amber Heard a trecut prin mai multe episoade de violenţă. L-a acuzat pe Johnny Depp că a lovit-o în repetate rânduri în timpul căsniciei lor. Pare că toate acele momente le-a lăsat deoparte, iar acum e împlinită alături de fiinţa care o face fericită. 

Amber Heard a fost surprinsă de paparazzi recent într-un aeroport din L.A. Vedeta nu era singură, ci era însoţită de o persoană...mulţi au crezut că de un bărbat, dar Amber era alături de Bianca Butti, iubita pe care o are de peste un an de zile. Cele două sunt foarte apropiate, pare că au o relaţie specială de iubire.

17 amber heard si iubita bianca butti 1 jpg jpeg

Amber Heard a apărut în aeroport într-o ţinută extrem de simplă, neagră, cu părul prins sus, în timp ce iubita a îmbrăcat o ţinută masculină. Şi-au acoperit feteţele cu măştile de protecţie. Amber Heard pare fericită şi liniştită acum, oare se bucură de o vacanţă de neuitat alături de iubită?

Priviţi imagini în galeria foto!

Iubita lui Amber Heard suferă de cancer la sân

Bianca Butti a fost prima oară diagnosticată cu cancer în anul 2015 şi, după ce reuşise să învingă cumplita boală, se pare că aceasta a revenit în cele din urmă. Prima oară Bianca a făcut chimioterapie, radiaţii şi a fost chiar şi operată, însă acum susţine că, de când boala i-a revenit, încearcă să facă tratamente alternative, scrie click.ro.

„Când am aflat că am din nou cancer am fost mai mult decât devastată. O nouă tumoră a apărut la sânul meu drept, la aproape 3 ani după ce medicii mi-au spus că nu mai aveam cancer”, explica aceasta.

Johnny Depp este vinovat de violenţă domestică şi a lovit-o de 12 ori pe Amber Heard

De fapt, reputaţia lui are cel mai mult de pierdut, după ce starul de 57 de ani a pierdut procesul intentat tabloidului The Sun, pentru un articol în care publicaţia britanică îl descria ca fiind un soţ violent, ce-şi bătea nevasta, mai exact pe actriţa Amber Heard.

Actorul american cerea compensaţii în valoare de 2 milioane de lire sterline pentru acest articol defăimător, însă Înalta Curte de la Londra, acolo unde s-a judecat cazul, a dat un verdict favorabil tabloidului incriminat.

Conform verdictului, Depp a fost violent cu soţia sa, Amber Heard, în vârstă de 34 de ani, pe care a lovit-o de 12 ori în timpul scurtului lor mariaj. De fapt, actriţa americană a fost un martor de bază al părţii incriminate, mărturia ei fiind cea care l-a înfundat, în cele din urmă, pe Depp.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg