A vrut să aibă cea mai mică talie din lume. Pixee Fox şi-a scos şase coaste ca să arate ca un personaj de desen animat!

23 februarie, 2021
1 pixee 1 jpg jpeg

Pixee Fox se descrie chiar aşa, drept un personaj de desen animat viu - un fel de combinaţie între Ariel şi Jessica Rabbit, personajele cu care a fost comparată şi pe care chiar le-a ales pentru a se costuma la diverse ocazii, precum Halloweenul. Ca să arate aşa, şi-a făcut numeroase intervenţii

Pixee declară că nu-şi mai poate aminti câte intervenţii şi-a făcut - cu atât mai mult cu cât unele nu au fost reuşite, aşa cum i s-a întâmplat în 2019, când a stat o săptămâna în comă în urma unui malpraxis şi a avut nevoie de alte intervenţii de recuperare şi reparare. Aşadar, cum ar putea contoriza?! Dar ştie sigur că şi-a făcut patru operaţii de mărire a sânilor, patru operaţii la nas, mai multe liposucţii, operaţie de reconstrucţie a maxilarului şi... foarte important: şi-a scos nu mai puţin de şase coaste!

11 pixee 3 jpg jpeg
pixee 4 jpg jpeg

Şi asta pentru Pixee a avut obsesia de a avea cea mai mică talie din lume, deşi nu a putut ajunge decât până la a măsura de 41 de cm la mijloc, recordul fiind de 38 cm. Acest record a fost marcat de americanca născută în 1937 Cathie Jung (foto jos), care măsura, purtând corset, 38,1 cm - şi avea această măsură fără să-şi fi făcut vreo intervenţie.

cathie jpg jpeg
stanga
dreapta
10 pixee 2 jpg jpeg
11 pixee 3 jpg jpeg
12 pixee 5 jpg jpeg
13 pixee 6 jpg jpeg
14 pixee 7 jpg jpeg
15 pixee 8 jpg jpeg
16 pixee fox inainte de operatiile estetice 2 jpg jpeg
17 pixee fox inainte de operatiile estetice 1 jpg jpeg
18 are talia jpg jpeg

De cealaltă parte, însă, Pixee Fox, care are 31 de ani, şi-a dorit şi forme voluptuoase, aşa încât, pe măsură ce i se micşora talia, şi-a mărit sânii, dar şi-a pus şi implanturi în fese, pentru a obţine curbele perfecte. Dependentă de chirurgia plastică, ea a avut până acum 200 de proceduri cosmetice (ceea ce înseamnă şi fără bisturiu). Dar poate cea mai şocantă intervenţie a fost că şi-a făcut transplant de gene cu... păr pubian. Pixee a apărut chiar şi la faimoasa emisiune E! Botched, unde doctorii Terry Dubrow şi Paul Nassif au acţionat responsabil, refuzând pur şi simplu să-i mai facă vreo intervenţie şi considerând că Pixee îşi pune viaţa în pericol. "Nu am văzut aşa ceva în întreaga mea carieră", a spus doctorul Dubrow. "Nu m-am simţit niciodată cu adevărat o fiinţă umană, ci mai degrabă o creatură fantastică", a dat replica Pixee.

15 pixee 8 jpg jpeg
13 pixee 6 jpg jpeg

Foto: Instagram, cathiejung.comRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg