A vrut să fie sexy, însă ţinuta ei a arătat tot! Artista, criticată de fanii ei!

28 iunie, 2017
Rita Ora intimate gig in Mayfair  jpeg

N-a fost niciodată un star cu ţinute ”safe”, preferând întotdeauna să poarte ţinute extravagante, sexy şi chiar riscante. Aşa s-a dovedit a fi şi cea mai recent purtată, la un show privat,  ieri noapte, într-un club din Londra.

image

Rita Ora, căci despre ea este vorba, a apărut într-un club de noapte, pentru a susţine un recital, în cadrul unei petreceri private, într-o rochie din paiete, semnată de designerul Paco Rabanne. Încă de când a pătruns în club, artista de 26 de ani s-a ”luptat” cu ţinuta sa, încercând s-o împiedice să dezvăluie mai mult decât e cazul.

image image

Din păcate pentru ea, rochia a lăsat, într-adevăr, mai mult decât e cazul al vedere. Mai întâi, la urcarea scărilor, crăpătura din lateral a oferit o privelişte generoasă asupra părţilor intime, iar apoi bliţul indiscret al paparazzilor a dezvăluit lenjeria intimă purtată de aceasta.

image

Văzând-o în astfel de ipostaze, fanii internauţi au taxat imediat apariţia artistei. Aceştia i-au reproşat că astfel de ţinute au devenit un obicei şi că preferă să iasă în faţă prin astfel de vestimentaţii în detrimentul vocii sale şi a talentului său de DJ-iţă. ”O petrecere privată la care s-a prezentat aşa? Ea făcea parte din ”decor”? Sigur nu talentul ei actoricesc a fost în prim plan”, ”Ea ştie ce face şi cum a ajuns?”, ”Fără sutien sau fără ruşine?”, au fost doar câteva dintre reacţiile internaute.

foto: SplashRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg