Acasă la Nicuşor Dan, noul primar al Bucureştiului. Acesta locuieşte cu soţia şi fiica lor într-un apartament cu chirie

29 septembrie, 2020
2 sotia lui nicusor dan 7 jpg jpeg

Dincolo de activitatea sa intensă din politică, Nicuşor Dan are acasă o familie de nota 10. Soţia îl susţine întotdeauna, dar şi fetiţa lor, micuţa Aheea. 

Numele lui Nicuşor Dan este acum în toate ziarele, dar şi pe buzele bucureştenilor. A învins-o pe Gabriela Firea la alegeri, el este noul primar general al Bucureştiului. A candidat ca independent, dar neapărat a ţinut să îi mulţumească premierului Ludovic Orban pentru susţine. Ce intenţionează să facă în Capitală? El a declarat? "Să ştiţi că sunt mai bucuros pentru bucuria voastră decât pentru propria mea bucurie. Îi asigur pe bucureşteni că vom începe schimbarea în bine a administraţiei publice. Bucureştiul are oameni muncitori, creativi, care au reuşit în mediul privat, academic, şi cu o administraţie pe măsură Bucureştiul nu poate decât să reuşească. Îi asigur pe bucureşteni că vom colabora cu ei. Primăria generală nu poate fi condusă în stilul Ceauşescu. Vreau să vă obişnuiţi de acum cu ideea că primăria este partenerul vostru.", a spus el într-o conferinţă de presă, după ce s-a aflat că a ieşit învingător. 

Despre viaţa sa profesională citim în toate ziarele, dar cum este viaţa sa de familie? Nicuşor Dan este căsătorit cu Mirabela Grădinaru. Povestea de dragoste dintre ei a început acum 15 ani, în 2005. "Ne-am cunoscut in anul 2005, pe vremea cand eu eram studenta în Bucuresti, la Geografie. Îmi aduc aminte ca se terminase sesiunea de examene, aveam bilet sa ma intorc acasa, dar chiar in ziua aceea s-a intors o prietena ce fusese plecata cu bursă Erasmus in Franta. Am renuntat sa ma mai intorc acasa si am iesit cu mai multi prieteni. Am zis sa mergem seara in Club A, clubul pe care noi il frecventam in serile de dupa sesiune sau de dupa zilele in care aveam proiecte, iar atunci l-am intalnit pe Nicusor. Sau el m-a intalnit pe mine. Nu stiu daca a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atractie, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine", a declarat acum câţiva ani Mirabela Gradinaru pentru vremeanoua.ro.

Mirabela şi Nicuşor Dan, împreună cu alţi voluntari, au fondat Asociaţia pentru Salvarea Bucureştiului. Mirabela ţinea contabilitatea, Nicuşor reprezenta Asociaţia în instanţe.

Acum au împreună o fetiţă, pe Aheea. Micuţa poartă un nume inventat de părinţii ei, care seamănă cu denumirea grecilor din vechime. Aceştia au deschis uşa casei în care locuiesc pentru Pro TV, au fost filmaţi aşa cum sunt ei zi de zi, ca o familie unită. 

Matematicianul Nicusor Dan va împlini curând 50 de ani, mai exact în decembrie. S-a născut în Făgăraş şi s-a mutat în Bucureşti la 20 de ani. Acum locuieşte în sectorul 5 din Bucureşti, într-un apartament dintr-o casă veche, pentru care plăteşte 550 de euro chirie, scrie protv.ro. 

În locuinţa lor se poate vedea interesul lor pentru cultură, au o bibliotecă impresionantă cu sute de cărţi. De asemenea, actualul primar al Bucureştiului are şi un birou generos. În imagini vedem şi multe jucării, fiica lui şi-a făcut simţită prezenţa în casă. 

5 sotia lui nicusor dan 4 jpg jpeg

Foto: Pro TV, Facebook Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg