Acces direct, înlocuit de altă emisiune. Cine vine în locul Mirelei Vaida

2 decembrie, 2021
4 vaida1 jpg jpeg

De astăzi, Laura Nureldin şi Florin Căruceru vor face echipă pentru o oră de ştiri despre oameni, în fiecare zi, de luni până vineri, la Antena 1.

1 laura1 jpg jpeg

Laura Nureldin, cunoscut autor de romane, şi-a început cariera de jurnalist în 2002 şi face parte din echipa Observator din iulie 2020. Noul proiect este contextul în care pasiunea pentru poveşti se împleteşte natural cu cea pentru ştiri: „De luni până vineri, în fiecare după-amiază, vă spunem poveşti despre oameni. Despre lume. Din lume. Despre lucruri pe care credeţi că le cunoaşteţi, dar pe care vă invităm să le priviţi şi din alt unghi. Ca să le cunoaşteţi mai bine. Asta se întâmplă când scriitorul de ficţiune se reîmprieteneşte cu ştirile: încearcă să le facă, şi pe ele, mai prietenoase cu dumneavoastră. Ştiu că o să reuşim. În fond, cine spune că realitatea, oricât de urâtă sau de frumoasă, nu poate fi cel puţin la fel de captivantă ca o carte bună?”, spune Laura Nureldin.

Florin Căruceru, jurnalist, prezentator TV, fost Ambasador al Special Olympics România şi fost sportiv de performanţă s-a alăturat echipei Observator pentru acest proiect: „Începuturile? Aş spune că mai degrabă nu-mi plac! Am avut parte de multe. De data asta, însă, e altceva. E un nou început care simt că a venit la momentul potrivit. Las în spate 20 de ani petrecuţi în redacţii de sport, stadioane şi cabine de comentator. Mi-a fost mai uşor pentru că am întâlnit o echipă deschisă, profesionistă. Oameni care m-au făcut să mă simt binevenit în noua casă, în noul proiect. Nu-mi doresc decât să întregesc echipa. Să intru în cât mai multe din casele dumneavoastră şi, cu rigoare dar şi zâmbete, când se poate, să vă ţin conectaţi la evenimentele zilei.”, a declarat Florin Căruceru.

Cătălin Oprişan, gazda celei mai urmărite emisiuni de sport online - as.ro - se alătură echipei şi intră în rolul de povestitor din culisele marilor poveşti de succes din sport: “Georges Plagino, primul sportiv român prezent la Jocurile Olimpice, în 1900, a concurat, la tir, pentru că era student la Paris şi a fost rugat să reprezinte ţara noastră, chiar dacă el nu era pregătit. Este acesta o poveste? Este! Fetele de la canotaj, din 2021, au primit lănţişoare de aur cu cercurile olimpice, ce au prevestit, parcă, medalia de aur. Sună a poveste? Sună! Săritura Iolandei Balaş, pagaia ruptă a regretatului Patzaichin, primul ”1.00” al Nadiei, penalty-urile lui Duckadam ori ”dansul” lui Hagi din SUA, toate acestea sunt poveşti ale sportului românesc. Indiferent de an, indiferent de competiţie, indiferent de sportiv. Istorioare pe care nu avem voie să le uităm. Şi pe care trebuie să le prezentăm, pe înţelesul tuturor. Poveştile din spatele podiumurilor.” - Cătălin OprişanRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg