Accesoriul de mii de euro cu care Brigitte Macron i-a dat clasă Melaniei Trump

14 iulie, 2017
US First Lady Melania Trump On Official Visit In Paris : Day One jpeg

Joi, Brigitte Macron şi Melania Trump s-au întâlnit la Paris, fiind prima vizită oficială a acesteia din urmă în Ţara Galilor. Cele două soţii de preşedinţi au fost la poli opuşi din punct de vedere vestimentar, purtând ţinute contrastante - una foarte elegantă, cealaltă extrem de sexy.

A plusat cu un accesoriu de mii de euro.

Melania şi Brigitte au fost îndelung comparate, fiind două dintre cele mai importante Prime Doamne din lume, chiar dacă una are 64 de ani, iar cealaltă 47. Melania a fost seducătoare în costumul rafinat de un roşu aprins, însă nu a avaut nicio şansă în faţa omoloagei sale franceze, cu 17 ani mai în vârstă. Brigitte a dat ce e mai bun pentru această întâlnire memorabilă şi a compensat vârsta cu o rochie mini, punându-şi picioarele subţiri în evidenţă. A purtat Louis Vuitton, o creaţie de un alb imaculat cu fermoare şi un croi modern, completată de pantofi stiletto de un albastru electic, însă accesoriul cu care i-a dat clasă Melaniei Trump a fost o geantă de mii de euro de la designerul său preferat.

A făcut o pasiune pentru genţile de la Louis Vuitton.

Melania nu a purtat geantă, dar Brigitte s-a afişat cu o poşetă impresionantă de la Louis Vuitton. De altfel, este modelul de geantă pentru care Prima Doamnă a Franţei a optat şi în ziua învestirii, bineînţeles că într-o altă nuanţă. Soţia lui Emmanuel Macron a făcut o pasiune pentru genţile de la acest brand, care costă nici mai mult, nici mai puţin de  3.500 de Euro. Nu este prima dată când o vedem accesorizată cu o astfel de poşetă, ci are o mulţime de modele, în nuanţe diferite - nude, negru şi bleumarin. A purtat acest accesoriu de nenumărate ori, fie cu bareta pe umăr, fie ţinând poşeta de toartă.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg