Aceste imagini jenante cu vedetele au făcut înconjurul lumii!

2 noiembrie, 2017
FotoJet (1) jpeg

Nu sunt întotdeauna puşi la patru ace, sexy şi plini de farmec. Ci se mai întâmplă ca starurile să fie şi ele prinse pe picior greşit. Iată dovada!

Brad Pitt

image

O fi el unul dintre cei mai mari actori în viaţă, un sex simbol autentic, un superstar hollywoodian în toată puterea cuvântului, însă chiar şi el a avut o tinereţe în care era dispus să facă orice compromis pentru a ajunge în top. Asta e vizibil şi în imaginea de mai sus, unde Brad nici vorbă să aibă alura de superstar pe care o are acum. Făcea pe vremea respectivă reclamă la vreun produs, însă ne pare rău, Brad, dar nu prea ne dorim să cumpărăm ce ai tu de vânzare. Singurul succes înregistrat, în toată povestea asta, a fost cel legat de atenţia pe care a primit-o poza aceasta, care a făcut furori odată ce a fost făcută publică.

Leonardo Di Caprio

image

Există atâtea lucruri în neregulă cu imaginea aceasta încât nici nu ştiu de unde să încep. În primul rând, poziţia individului lasă de dorit. La figurat, că la propriu în niciun caz. Pare mai de grabă că Leo e în cădere şi, odată prăbuşit, stoceşte bietele fructe cu greutatea sa. Nici măcar expresia lui facială nu ne îmbie să consumăm produsul la care face reclamă.

Apoi coafura este de neînţeles. De ce atât de pleoştit părul, de ce şuviţa aceea în ochi? Hair stilistul a lipsit cu desăvârşire la acest shooting. Şi nu mai vorbim de stilist care pare că nici el n-a trecut pe-acolo, ci l-a lăsat pe Di Caprio să se descurce, în faţa camerei, cu ce haine avea pe el. Jalnic! Dar de interes, totuşi, pentru cei care cască ochii la asemenea fotografii, pentru că sunt destui la număr…

Tom Cruise

image

Ehe, se văd calităţile lui de superstar de la o poştă! Zâmbetul este prezent, muşchii încordaţi şi ei sunt la locul lor, ţinuta este sumară şi, implicit, atrăgătoare, ce să mai, băiatul ştia să se vândă încă de pe vremea când nu era decât un neica nimeni la Hollywood. Nu-i de mirare că asemenea imagine a devenit de mare interes pentru reprezentantele sexului frumos imediat ce a fost scoasă de la naftalină.

Sofia Vergara

image

Nu vă gândiţi la cine ştie ce prostii! Femeia nu vrea decât să îi coasă actriţei rochia descusută de pe ea, pentru că ţinuta mulată a vedetei n-a mai făcut faţă formelor voluptuoase ale divei şi s-a crăpat când ţi-era lumea mai dragă, adică pe covorul roşu, la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului.

Madonna

image

Când ajungi la nivelul la care a ajuns Regina Pop, nu mai există decât direcţia descendentă de urmat… Aflată în mijlocul unei reprezentaţii memorabile – la Brit Awards 2015 – diva s-a împleticit în pelerina extravagantă pe care o purta şi a căzut grămadă. Mai exact, dansatorii trebuia să îi smulgă pelerina Madonnei de pe ea – fix ca la repetiţii – într-un moment coregrafic deosebit, însă lucrurile n-au mers conform planului. Ceea ce s-a putut vedea din apropierea scenei a fost cum nişte bărbaţi trag de hainele unei bătrânici neajutorate, care, într-un final, s-a prăbuşit la podea. Momentul nu a fost deloc sexy, Madge!Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG