Aceste vedete nu și-au pensionat sex-appealul: doamne seducătoare, în ciuda vârstei

10 august, 2024

Trecerea anilor nu le descurajează pe aceste doamne celebre, care continuă să fie feminine, atrăgătoare și provocatoare. Da, ele nu și-au pensionat sex-appealul și bine au făcut!

Sharon Stone

Sharon Stone profimedia 0889837330 jpg

Actrița în vârstă de 66 de ani este cât se poate de sigură pe ea, ca dovadă numeroasele imagini în bikini, postate cu generozitate pe Instagram. Cel mai recent, diva de la Hollywood a recreat celebra scenă cu picioarele încrucișate din thrillerul în care a jucat în 1992, Basic Instinct, purtând o lenjerie roșie foarte provocatoare. E clar că Sharon nu a renunțat la sexualitatea ei!

Demi Moore

Demi Moore profimedia 0796865765 jpg

Ea este una dintre cele mai fotografiate vedete în costum de baie. Și, la cei 61 de ani ai săi, Demi este un etalon de fitness și siluetă fără vârstă. Cum reușește actrița să arate chiar mai sexy decât cele trei fiice ale ei nu reușim să înțelegem. E clar că Demi e o minune a Naturii, iar vedeta știe foarte bine asta și ne impresionează des cu poze în bikini, pe Instagram. Mai mult sau mai puțin prelucrate...

Jane Seymour

Jane Seymour INSTA 00 jpg

Actrița britanică în vârstă de 73 de ani pare c-a oprit timpul și se bucură de feminitatea și sex appealul ei mai mult chiar decât în tinerețe. Secretul ei? Cei trei nepoți pe care-i iubește enorm și care-o mențin alertă, după o viață în care-a numărat patru mariaje și-a devenit mamă tot de patru ori. Ce altă doamnă trecută de 70 de ani arată atât de seducător în costum de baie, ziceți voi?

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez profimedia 0877450414 jpg

Chiar dacă diva care a împlinit recent 55 de ani se pregătește de divorț (conform surselor), tristețea n-o dărâmă, dimpotrivă. Jennifer Lopez ne servește pe contul ei de Instagram sau în aparițiile ei publice aceeași imagine sexy-șlefuită, care le-ar face invidioase pe femeile de orice vârstă. Poate că Ben Affleck n-a apreciat la adevărata lui valoare acest trup perfect, sexy și ferm...

Helena Christensen

Helena Christensen profimedia 0726206872 jpg

Se poate să provoci senzații tari și la 55 de ani? Se poate. Se poate să pozezi în lenjerie intimă și să aprinzi imaginația masculilor? Da, da și iar da! Acest fost supermodel al anilor ’90 este încă activ și relevant în lumea femeilor frumoase, suple și înalte. Și are un corp care-i permite, încă, să pozeze în campanii publicitare sexy pentru diverse branduri de lenjerie intimă. Da, genele de supermodel par imune la trecerea anilor.

Naomi Campbell

Naomi Campbell profimedia 0890003539 jpg

Supemodelul de culoare, în vârstă de 54 de ani, a fost în topul celor mai sexy apariții VIP la plajă, vara aceasta. Aflată în vacanță pe iaht, în Ibiza, britanica a făcut parada costumelor de baie minuscule, care-au lăsat la vedere un corp ireproșabil. Singura curiozitate a fanilor lui Naomi este acea protuberanță din bikinii vedetei. Ne-am liniștit să aflăm că e doar un... pandantiv.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg