Actele de divorţ ale lui Prince spun adevărul! Cântăreţul îşi tortura psihic fosta soţie. Au reuşit să-l ajute Martorii lui Iehova?

8 ianuarie, 2021
1 astaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jpg jpeg

După pronunţarea divorţului de Manuela Testolini, artistul i-a oferit acesteia 10.000 de dolari pe lună, ca pensie alimentară, pe lângă alte bunuri de preţ, precum mai multe case şi maşini. Însă a fost de-ajuns oare pentru a compensa pentru felul îngrozitor în care s-a purtat cu ea?

Prince, care suferea de o dependenţă cruntă de opioide, avea numai 57 de ani atunci când a murit de o supradoză accidentală în 2016. După dispariţia sa prematură şi regretabilă, au ieşit la iveală actele celui de-al doilea divorţ al superstarului, în care este scris negru pe alt cât de tensionată fusese relaţia celor doi soţi în ultima parte a mariajului lor. Star Tribune a făcut rost de actele de divorţ ale lor şi a relatat întreaga situaţie.

si asta jpg jpeg

Fostul cuplu a făcut nunta de Crăciun, în 2001, când ea avea numai 25 de ani şi el, 43. Testolini susţine că cei doi foşti soţi aveau un stil de viaţă extravagant, cu asistent pentru fiecare, menajeră şi chef, la dispoziţia lor constant.

Răsfăţ de cinci stele

Faimoasa pereche se caza în hoteluri de 15.000 de dolari pe noapte, călătorea cu avioane private şi aveau mare grijă de ei, făcându-şi masaje în mod regulat, tratamente spa, faciale şi manicura şi pedicura. Iar petrecerile lor erau epocale! Fosta doamnă Prince plătea 5.000 de dolari pentru un stilist care să-i facă machiajul şi părul şi 50.000 de dolari pe mâncare, băutură şi decor. „Aveam conturi de cheltuieli deschise la Gucci, Versace şi Valentino. Prince nu mi-a limitat niciodată cheltuielile”, a declarat Manuela.

ttttttttttt jpg jpeg

Totuşi acest răsfăţ n-a fost în stare să compenseze pentru comportamentul lui nebunesc! În mai 2005, cântăreţul care fusese înainte însurat cu Mayte Garcia a închis-o afară din casă pe cea de-a doua lui nevastă. I-a blocat cărţile de credit, i-a împachetat toate lucrurile şi i le-a încuiat într-un depozit la care ea nu avea acces. După care, Prince s-a întors acasă şi a început să distrugă căminul conjugal.

Foştii soţi au divorţat în octombrie 2007, iar, doi ani mai târziu, Testolini încă nu-şi recuperase obiectele personale. Printre acestea s-au numărat bijuteriile ei, haine, fotografii personale şi albume foto, toate ridicându-se la o valoare de 185.000 de dolari. Testolini i-a cerut lui Prince o pensie de întreţinere de 42.000 de dolari pe lună, însă a primit una de 10.000 de dolari, câteva case şi maşini.

Ajutor primit tardiv

Din momentul în care au apărut probleme în mariajul lor, cei doi soţi au apelat totuşi la sfătuitorii lor în vârstă din secta din care făceau parte – Martofii lui Iehova, însă nici măcar ei n-au fost în stare să împiedice în vreun fel despărţirea lor sau să îl liniştească pe tot mai irascibilul Prince.

tot ei jpg jpeg

Situaţia a ajuns de nesuportat, teroarea în care Prince o ţinea pe cea de-a doua lui soţie, în zilele lui proaste, era greu de îndurat. Explicaţia comportamentului său haotic şi chiar despotic trebuie să fi fost ca urmare a dependenţei sale de droguri, care i-a adus, de altfel şi sfârşitul.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg