Actor din ”Star Wars”, diagnosticat cu schizofrenie

12 aprilie, 2016
liam neeson jpeg

În luna iunie a anului trecut, actorul a fost arestat după ce n-a oprit la avertismentul poliţiei, şi-a sfârşit intrând cu autovehiculul într-un copac. Iar acum ies la iveală noi informaţii despre comportament neadecvat a actorului din ”Star Wars”.

Pe când era un copil, Jake Lloyd a jucat rolul lui Anakin Skywalker,  din blockbusterul ”Star Wars: the Phantom Menace”. Şi deşi toţi s-ar fi aşteptat ca Jake să urmeze o carieră în cinematografie, timpul n-a fost bland cu actorul. Duminică, mama lui Jake, Lisa, a anunţat că actorul suferă de schizofrenie şi că a fost transferat din arestul poliţiei într-o clinică psihiatrică.

Jake, în prezent

Lisa a mai declarat că şi-a văzut fiul în urmă cu o săptămână şi că deja a observant anumite îmbunătăţiri la comportamentul fiului ei.

Totuşi, aceasta a dat de înţeles că fiul său nu va fi eliberat prea curând şi că este supus, evident, unui tratament medicamentos continuu: ”Familia lui vrea ca Jake să stea suficient timp acolo încât să se facă bine.”.

Jake, la zece ani

Amintim că Jake a jucat în ”Phantom Menace” alături de actori precum Natalie Portman, Ewan McGregor şi Liam Neeson. Actorul avea doar 10 ani pe când a cunoscut succesul hollywoodian.

Alături de Liam Neeson şi Natalie PortmanRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg