Actori care şi-au înlocuit soţiile cu femei mult mai tinere

21 noiembrie, 2017
18th Annual Mark Twain Prize For Humor jpeg

Vârsta este doar un număr la Hollywood, iar de multe ori bărbaţii celebri ajuns să îşi ia drept partenere de viaţă femei mult mai tinere ca ei. Este şi cazul actorilor Mel Gibson, Sean Penn, Eddie Murphy, Antonio Banderas sau Arnold Schwarzenegger care şi-au încheiat căsătoriile de mulţi ani şi şi-au găsit fericirea în braţele unor frumoase care, în unele cazuri, ar fi putut să le fie fiice.

Mel Gibson

Actorul a fost căsătorit cu o asistentă medicală pe nume Robyn Moore Gibson (46) cu care are şapte copii şi, cu toate acestea, s-a depărţit de cea cu care a trăit 31 de ani. Acum Mel Gibson (61) are o parteneră de viaţă mai tânără cu 34 de ani, pe scenarista Rosalind Ross (27), care i-a dărui la începutul acestui an un copil - un băieţel pe nume Lars Gerard.

image

Sean Penn

image

Actorul a fost căsătorit timp de 3 ani între 85 şi 89 cu Madonna, după care a dus-o la altar pe actriţa Robin Wright (51), alături de care a trăit 14 ani şi care i-a dăruit doi copii. Cu toate acestea, mariajul lor a luat sfârşit în 2010, iar Sean Penn (57) s-a orientat către o femeie mult mai tânără. În prezent formează un cuplu cu actriţa Leila George D'Onofrio în vârstă de 25 de ani.

Eddie Murphy

image

A fost căsătorit timp de 13 ani cu cea care i-a dăruit cinci dintre cei 9 copii, dar în 2006 Eddie Murphy a divorţat de soţie,  fotomodelul în vârstă de 49 de ani Nicole Mitchell. Din fericire, starul şi-a refăcut repede viaţa alături de o femeie mult mai tânără, iar din 2012 formează un cuplu cu actriţa Paige Butcher (38), care i-a dăruit chiar şi un copil, pe micuţa Izzy Oona (1).

Antonio Banderas

image

A fost căsătorit timp de 18 ani cu actriţa Melanie Griffith (60), o căsătorie cu multe bucurii şi apariţii pe covoru roşu unul la braţul celuilalt, ba chiar şi un copil. După o perioadă de infidelitate, Antonio Banderas şi celebra actriţă au decis să-şi spună adio, iar el a ajuns în braţele unei blonde cu 19 ani mai tânără, Nicole Kimpel. Este o dragoste nebună între cei doi, căci apar împreună de mână pe la diverse evenimente mondene.

Arnold Schwarzenegger

image

El nici măcar nu este un bărbat divorţat, deşi este despărţit de soţia sa, Maria Schriver, încă din 2011. Cu toate acestea, după 25 de ani de mariaj cu femei care i-a dăruit 4 copii, Arnold Schwarzenegger şi-a luat o iubită mult mai tânără. Actorul în vârstă de 70 de ani apare pe la evenimente în compania unei blonde sexy în vârstă de 43 de ani, Heather Milligan.

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson