Actori cărora nu le-a plăcut deloc să-şi sărute partenerii de film

25 mai, 2016
australia 396278l 1600x1200 n 00c938ab 0 jpeg

Cu toate că adorăm poveştile de dragoste de pe marile ecrane, nu luăm de bune  tot ce se întâmplă acolo. Nici chiar emoţiile acelea intense, de dragoste şi pasiune, nu sunt întotdeauna inspirate de actorii care le mimează, din contră. De la Tom Cruise cu Thandie Newton la Jamie Dornan cu Dakota Johnson, iată ce actori au urât să-şi sărute partenerii de film, chimia lipsind cu desăvârşire, şi s-au prefăcut cât au putut de bine...

Tom Cruise şi Thandie Newton

Sărutul pe marile ecrane, o corvoadă pentru unii

Starul din Misiune imposibilă a mai fost luat peste picior pentru faptul că este mai scund decât iubitele sale. Însă partenera sa din filmul menţionat, Thandie, a povestit chiar public că “sărutul lui Tom a fost cam scârbo şi cumva umed” – deloc flatant pentru un sex-simbol precum Tom…

Jennifer Lawrence şi Josh Hutcherson

Jen şi Josh n-au fost încântaţi de ideea de-a se săruta

Opa! Tinereii din faimoasa serie Jocurile foamei nu s-au înţeles foarte bine la capitolul tandreţuri. Chiar actorul de numai 23 de ani a făcut greşeala de-a da din casă, mărturisind că sărutările cu Jen n-au fost chiar cele mai reuşite şi chiar au fost “stângace”.

Nicole Kidman şi Hugh Jackman

Hugh Jackman şi Nicole Kidman, în al doilea cel mai bine vândut film australian

Doi dintre greii Hollywoodului au avut de muncit pentru scenele siropoase şi pasionale de la filmările pentru Australia. A fost greu în special pentru Jackman, da!, căci momentele acelea romantice din film au fost pregătite din timp de către cei doi actori. “Nu e niciodată aşa confortabil să te săruţi de mama focului cu cineva, în faţa a 70 de oameni – chiar nu e ceva care să mă incite”, a spus starul despre relaţia de pe ecrane cu Nicole.

Patrick Swayze şi Jennifer Grey

Patrick şi Jennifer nu prea s-au suportat la filmări

Cine şi-ar fi putut imagina că frumoasa poveste de dragoste dintre protagoniştii filmului Dirty Dancing a fost iadul pe pământ la filmări? Nu am spus-o noi, ci chiar regretatul Swayze, în autobiografia sa: Jennifer Grey avea un comportament excesiv de emoţional care le-a distrus toată chimia expusă în film. Plus că nu o suferea pentru ieşirile ei isterice…

Megan Fox şi Amanda Seyfried

Sărutul dintre Megan şi Aniston nu a fost prea plăcut la început

Avem şi-un cuplu “lesbian” pe marile ecrane, că tot e un subiect controversat la ora actuală – în Jennifer’s Body. Cu toate că Amanda declara că s-a mai uitat la scenele fierbinţi dintre ea şi Megan, la început, când au promovat filmul, ar fi spus că “ne-am cam dat ochii peste cap când am auzit de scenele noastre”.

Jamie Dornan şi Dakota Johnson

50 de umbre ale lui Grey, dar nicio umbră de chimie între actori

Este deja celebru faptul că cei doi actori din 50 Shades of Grey n-au avut nici cel mai mic entuziasm de-a se săruta şi iubi pasional pe marile ecrane.

Reese Witherspoon şi Robert Pattinson

Reese şi Robert n-au avut noroc cu filmările scenelor romantice

În pelicula Water for Elephants, blonda a fost tare supărată să-şi sărute partenerul de film pentru că Robert era răcit şi îi curgea nasul întruna.

Emma Watson şi Rupert Grint

Cei doi sutn ca nişte fraţi, de aceea n-au suportat să se sărute

În Harry Potter & The Deathly Hallows, cele două staruri au ajuns la momentul primului sărut. Dar, după 10 ani de lucru împreună, actriţa a mărturisit că a fost cel mai ciudat lucru să-l sărute pe Rupert, ca şi cum ar fi fost fratele ei.

FOTO www.Cinemagia.roRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg