Actori celebri care au recunoscut că sunt gay

22 decembrie, 2015
actori celebri care au recunoscut ca sunt gay jpeg

Întotdeauna e mai bine să spui adevărul, înainte ca acesta să iasă la iveală. Aşa eviţi zvonuri, situaţii incomode, etc. Aceasta a fost mentalitatea şi multor actori de la Hollywood care au preferat să recunoască că sunt gay, înainte să se nască tot felul de zvonuri care să le lezeze imaginea.

Haideţi, aşadar, să vedem care sunt acei actori celebri care au recunoscut că sunt gay!

Începem cu superbul actor din ”Prison Break”, care a recunoscut că este gay, atunci când a fost nevoit să refuze la participarea în cadrul Festivalului de Film din Rusia din cauza politicilor lor anti-gay. ”Având în vedere că sunt gay, trebuie să vă refuz”, este ceea ce le-a scris Wentworth Miller într-o scrisoare deschisă oficialilor ruşi, recunoscându-şi atunci orientarea sexuală.

image

Şi Jodie Foster a recunoscut public că este gay. Aceasta a făcut-o în faţa celor mai talentaţi actori de la Hollywood, pe când îşi accepta premiul ”Cecil B. DeMille” pentru întreaga sa carieră actoricească. „Dacă tot sunt aici şi sunt pusă pe confesiuni, o să spun ceva ce n-am putut niciodată să spun în public. E o declaraţie care mă face un pic nervoasă, dar am s-o spun tare şi răspicat”, îşi începea ea pe atunci discursul de acceptare a premiului şi totodată de dezvăluire a orientării sale sexual. Trebuie, însă, să recunoaştem că lui Jodie i-a luat destul timp pentru a prinde curaj pentru o asemenea mărturisire, din moment ce zvonurile privind sexualitatea sa apăruseră cu mulţi ani înainte.

image

Şi Ellen Page a făcut aces pas în februarie 2014, când a decis să-şi recunoască orientarea sexual pentru a-şi înfrânge toate complexele şi frustrările şi pentru a pune capăt tuturor zvonurilor răutăcioase. „Sunt aici pentru că sunt gay. Şi pentru că, poate, pot schimba ceva. Pentru a-i ajuta pe alţii să le fie mai uşor să recunoască cine şi ceea ce sunt.”, spunea ea pe atunci.

image

Sarah Paulson, actriţa din serialul ”American Horror Story”, a recunoscut acum mult timp că este gay, însă cu toate aceastea îi este greu să vorbească despre viaţa sa personală. De curând, ea acceptat să dea un interviu pe acest subiect în care a mărturisit că de fapt ea este bisexuală. ”Bărbaţii nu mă invită în oraş pentru că au impresia că-mi plac femeile, iar femeile nu ştiu ce să creadă. Trebuie să fac un semn pe care să scriu ”şanse egale”?”, a declarat uşor iritată actriţa, care se plânge că nu prea este curtată din cauza orientării sale sexuale confuze.

image

Despre Portia de Rossi ştim cu toţii că este gay, dat fiind faptul că din 2008 este căsătorită cu personalitatea TV Ellen DeGeneres. Cu toate acestea, Portia a declarat că atunci când a început să iasă cu Ellen nimeni nu ştia că-i plac femeile.

image

Şi Zachary Quinto şi-a declarat tare şi răspicat orientarea sexuală. Când a făcut asta, toţii fanii lui au rămas uimiţi, căci nimeni nu bănuise.

Zachary Quinto

Cynthia Nixon a avut o relaţie amoroasă cu un bărbat iniţial. Cu care, culmea are şi doi copii. Ulterior, şi-a dat seama că este atrasă şi de partea feminină, aşa că a încercat o relaţie şi cu Christine Marinoni. Şi i-a ieşit. Cele două s-au căsătorit în 2012 şi au împreună un copil, purtat în pântece de Marinoni.

CynthiaRecente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg