Actori celebri care duc o viaţă modestă

18 ianuarie, 2016
Actori celebri care duc o viaţă modestă jpeg

Vă vine greu de crezut, poate, dar da: există şi actori celebri care duc o viaţă modestă, în ciuda luxului pe care şi-l permit la orice oră din zi şi din noapte! De ce? Pentru că fie ştiu câtă muncă a fost necesară pentru averea lor, fie ştiu că banii merită investiţi şi cheltuiţi pe lucruri care merită. Nu toate vedetele adoră să irosească mii de dolari pe lucruri mărunte, inutile. Cu toate că majoritatea e dependentă de lux şi extravaganţă, iată lista acelor actriţe şi actori celebri care duc o viaţă modestă, în mod surprinzător!

Actori celebri care duc o viaţă modestă: Keanu Reeves

image

Este prin excelenţă liderul acestei categorii de staruri modeste, de când îl ştim. A cedat o bună parte din salariile sale pentru diverse filme pentru a susţine salariile celor din echipa de machiaj şi efecte speciale, cât şi familiile celor care aveau probleme familiale. Întotdeauna donează ce poate, împarte mâncarea cu oamenii nevoiaşi şi are un nivel de empatie foarte ridicat. Iar viaţa sa nu a fost deloc uşoară...

Actori celebri care duc o viaţă modestă: Jennifer Lawrence

Jen este celebră pentru modestia ei

Oricine a urmărit-o pe actriţa din „Joy” în interviurile sale îşi dă seama că este o persoană foarte modestă şi realistă. A strâns o avere foarte frumoasă deja – peste 53 mil. dolari - şi încă e la început de carieră, dar îşi foloseşte banii cu cap. O vedem circulând cu maşini deloc strălucitoare şi scumpe, ci pentru oamenii de zi cu zi, şi nu deţine case numeroase cu x dormitoare şi y săli de jocuri. Mai ales când Lawrence şi-a impus să fie un model pentru tinere: “Sunt atâtea emisiuni şi filme în care generaţii de oameni tineri judecă în funcţie de valorile greşite”, spunea Jen.

Actori celebri care duc o viaţă modestă: Chris Pratt

Actorul de comedie, căsătorit cu Anna Faris cu care are un băieţel, este un supererou şi-n viaţa de zi cu zi. Este un tip inteligent, sincer şi glumeţ, care ştie ce înseamnă capriciile vieţii. Faţă de alte vedete de rangul său, preferă micile bucurii ale vieţii modeste, alături de familia sa, şi îşi dedică timpul şi resursele îngrijirii copiilor bolnavi din spitale, pe care îi vizitează adeseori pentru a-i însenina. Nici Pratt nu are zeci de case, dressinguri pline de costume de designer ori maşini de lux.

Actori celebri care duc o viaţă modestă: Johnny Depp

Un star de primă mână de la care te-ai aştepta să fie tocmai în centrul atenţiei. Ei bine, din contră, Depp are chiar un stil de viaţă plictisitor din acest punct de vedere, al banilor şi vedetismului. “Sunt încă foarte timid şi ferit de lume. Mă simt nelalocul meu şi nu ştiu dacă există o viaţă mai uşoară sau mai bună pentru mine.”, spunea el mai demult. Favoritul nostru, deşi are o avere mare şi o faimă pe măsură – unul dintre cei mai celebri actori, de altfel – are un stil de viaţă modest şi mai ales discret, fără a pune preţ pe lucruri materiale. Şi el mizează pe susţinerea cauzelor nobile şi pe voluntariat pentru copiii din şcoli şi spitale.

Printre alţi actori celebri care duc o viaţă modestă se numără Sarah Jessica Parker – care stă într-o casă de bun simţ, nu o vilă luxuriantă şi maşini scumpe, Sarah Michelle Gellar, care îşi face cumpărăturile mai ales când lucrurile sunt la reduceri, şi Dave Grohl, care are o avere de 225 milioane de dolari, dar a ales să fie un model de urmat fiicelor sale în ceea ce priveşte drămuirea banilor şi alegerea priorităţilor în viaţă, şi să doneze bani diferitor fundaţii.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg