Actori cu care regizorii nu vor să mai lucreze vreodată

30 mai, 2016
the island of dr moreau 340211l jpeg

Cu toate că industria filmului este atât de strălucitoare şi pare că toată lumea bună se înţelege cu toată lumea bună, de fapt, totul decurge ca la orice loc de muncă: trebuie să-ţi faci treaba, să-ţi respecţi colegii şi superiorii şi să te faci dorit ca angajat.

Însă unele vedete nu au învăţat această lecţie elementară şi regizorii cu care au lucrat au fost atât de deranjaţi de pretenţiile lor, că au refuzat să mai lucreze vreodată împreună. Care sunt mofturoşii în cauză?

Julia Roberts, în Hook

Julia Roberts

Actriţa de 48 de ani are şi ea momentele ei de neînţeles. Se pare că şi la turnarea peliculei Hook, în care a jucat rolul lui Tinkerbell, s-a purtat dubios: din cauza anulării logodnei cu Kiefer Sutherland, în 1991, Julia a venit la filmări plânsă toată şi chiar s-a răstit la unii colegi. A fost atât de greu să lucreze cu actriţa, că Spielberg s-a dus acasă şi a rescris scenariul pentru ca Tinkerbell să apară cât mai puţin în film.

Faye şi Jack Nicholson în Chinatown

Faye Dunaway

Umblă vorba că marea actriţă s-ar fi certat foarte rău cu regizorul Roman Polanski, la filmările pentru Chinatown din 1974 – primul şi ultimul film la care au lucrat împreună. Acesta ar fi numit-o “o fire dezechilibrată”, după ce, la filmarea unei scene emoţionante, Polanski nu i-a dat voie lui Faye să se ducă până la toaletă – fapt pentru care actriţa a urinat într-un pahar pe care l-a aruncat înspre regizor…

Bruce Willis în Cop Out

Bruce Willis

Regizorul Kevin Smith l-a taxat crunt pe starul din Cop Out, cu care s-a certat permanent la filmări. Pentru că îl considera un amator, Willis l-a luat la întrebări de multe ori şi care se crede net superior acestuia. În memoriile sale, Smith îl numeşte pe actor “cel mai nefericit, amar şi răutăcios tip emo pe care l-am întâlnit la vreun job - şi sincer, am lucrat şi la Domino’s Pizza!”.

Edward Furlong, Edward Norton, 1998

Edward Norton

Un caz răsunător la Hollywood a fost cel de la premiera American History X, în care Norton şi refizorul Tony Kaye au avut o relaţie foarte complicată, culminând cu scandalul post-producţie. Kaye a tot tăiat scene din film pentru a-l scoate sub 90 de minute, lucru care a înfuriat echipa de producţie şi pe actor. Ca urmare, Edward a făcut tot posibilul ca filmul să fie reeditat chiar de el - şi aşa a fost, spre disperarea regizorului care a vrut să nu mai aibă de-a face cu filmul şi care l-a atacat pe Norton în ziare, numindu-l “un diletant narcisist care a violat filmul”.

Val Kilmer, foarte infatuat la filmări

Val Kilmer

Pentru The Island of Dr. Moreau, la care Kilmer a lucrat cu Marlon Brando, regizorii (da, au fost doi!) au albit de nervi. Val Kilmer nu l-a plăcut deloc pe Richard Stanley – primul regizor - şi l-a “săpat” aşa bine, că acesta a fost dat afară curând. I-a urmat regizorul nr. 2, John Frankenheimer, angajat pentru a-i ţine sub control pe rebeli, dar n-a mers. Ca urmare, Frankenheimer a rămas cu un gust amar, cum a spus ulterior: “Nu-mi place deloc de Val Kilmer… şi nu vreau să mai fiu vreodată asociat cu el”.

FOTO www.cinemagia.roRecente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg