Actori cu iubite secrete

28 ianuarie, 2016
Celebrities At Toronto Airport jpeg

Or fi ei persoane publice, dar asta nu înseamnă că sunt dispuşi să facă din viaţa lor personală un ”reality-show„ constant. De fapt, unii actori de la Hollywood au refuzat de multe ori să vorbească despre viaţa lor intimă sau să recunoască că ar face un cuplu cu cineva. Haideţi să vedem, aşadar, care sunt acei actori cu iubite secrete!

Începem cu cel mai recent ”caz”: Colin Farrell şi femeia misterioasă alături de care a fost surprins, ieri, luând prânzul în West Hollywood. Ei bine, actorul nu s-a ferit niciodată de media, dar nici nu a dat şfoară-n ţară atunci când şi-a găsit vreo iubită.

Colin Farrell şi o brunetă misterioasă cu care, se pare, are o relaţie amoroasă

Totuşi, paparazzi nu i-au dat pace, aşa că l-au descoperit ţinându-se de mână cu o tinerică, după ce au luat masa într-un restaurant de fiţe din Los Angeles. Deocamdată, nu ştim nici cine este domnişoara, nici ce vârstă are şi nici de cât timp formează un cuplu cu Colin Farrell, dar e clar că cei doi au o relaţie!

Continuăm cu Gerard Butler şi, aproape, anonima Morgan Brown.

Gerard Butler a avut relaţii amoroase, mai mult sau mai puţin confirmate, cu vedete precum Mădălina Ghenea (2012), Ashley Green (2011), Jessica Biel (2011), Jennifer Aniston (2009), etc.

Gerard şi Morgen

Însă, cele mai multe relaţii le-a avut cu femei anonime, despre care nimeni n-a aflat nimic. Nici despre actuala lui iubită nu ştim prea multe, decât că se iubesc nebuneşte şi că Morgan nu-l scapă din vedere. Sau invers, căci Gerard pare şi el îndrăgostit lulea de iubita lui de 40 de ani, pe care o ia peste tot cu el.

Jamie Foxx şi Katie Holmes – un cuplu neconfirmat.

Cei doi n-au spus niciodat vădit că ar forma un cuplu, deşi au fost surprinşi de mai multe ori împreună, ţinându-se de mână. Fosta soţie a lui Tom Cruise a declarat mai tot timpul că între ea şi Jamie n-ar fi decât o prietenie frumoasă, însă apropiaţii lor au dezvăluit că cei doi formează un cuplu şi că au chiar o relaţie foarte serioasă, care ar putea duce cândva chiar şi la căsătorie. Rămâne de văzut!

Eddie Murphy şi Paige Butcher

Sunt împreună din 2012 şi acum nu se mai feresc de niciun paparazzi, însă pe la începutul relaţiei nimeni nu ştia cine-i frumoasa blondină pe care o surprindeau adesea alături de celebrul actor.

Eddie şi Paige

Cert este că relaţia lor a devenit o certitudine, iar acum Paige este însărcinată pentru prima dată, purtând în pântece, evident, copilul lui Eddie Murphy.Recente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg