Actori cunoscuţi care au refuzat roluri în Game of Thrones şi acum regretă!

23 august, 2017
colaj2 bun jpeg

Mulţi actori şi-ar dori în prezent să aibă ocazia de a apărea chiar şi câteva secunde într-un serial atât de iubit şi de succes precum Game of Thrones. Culmea e că unii chiar au avut această ocazie şi i-au dat cu piciorul, acum regretând nespus decizia grăbită. E drept, asta se-ntâmpla la începutul serialului, când nimeni nu prevedea succesul covârşitor. Haideţi, totuşi, să vedem care au fost acei actori consacraţi care au ratat ocazia de a-şi rotunji conturile şi de a-şi pune numele într-o distribuţie de succes.

Tamzin Merchan – rolul lui Khaleesi Daenerys Targaryen

image

Să-ncepem cu starul din serialul ”The Tudors”, actriţa Tamzin Merchan, care fusese aleasă, iniţial, drept Khaleesi Daenerys Targaryen, unul dintre persoanejele principale din acest serial. Culmea e că actriţa a apucat chiar şi să filmeze câteva scene, însă, din motive necunoscute, Tamzin a renunţat la rol.

Chipurile, producătorii HBO au dorit să filmeze din nou şi să schimbe mare parte din scenariul primelor episoade, ceea ce i-a dat răgaz lui Tamzin să se răzgândească în privinţa rolului. Între timp, ea acceptat să filmeze pentru alte seriale, care, însă, nu s-au ridicat nicicând la nivelul notorietăţii dobândit de „Game of Thrones”. Emilia Clarke a fost cea care a primit rolul şi  a făcut istorie cu interpretarea sa.

Jennifer Ehle – rolul lui Catelyn Stark

image

Tamzin nu a fost singura actriţă care a părăsit distribuţia atunci când serialul a întâmpinat primele problemele. Actriţa Jennifer Ehle, cunoscută pentru filmele ” The King's Speech”, ”The Adjustment Bureau”, şi ”Zero Dark Thirty”, a fost aleasă să joace rolul lui Catelyn Stark. Ea a preferat, însă, să se retragă din moment ce viitorul serialului i s-a părut nesigur. Rolul ei a mers la Michelle Fairley, care a avut o interpretare de excepţie.

Gillian Anderson – în rolul lui Cersei Lannister

image

Actriţa din ”X-Files” a fost chemată să o joace pe nemiloasa Cersei Lannister, însă actriţa a refuzat din cauza obligaţiilor parentale. Rolul a ajuns la ”Lena Headey”, care a devenit cunoscută mondial graţie acestui personaj. Între timp, Gillian a declarat că până şi copiii ei îi reproşează că nu a acceptat rolul. ”Copilul meu de 18 nu înţelege cum am putut refuza un serial pe care îl adoră pur şi simplu. Însă pentru cei mici, de patru şi şase ani, nu era de explicat faptul că petreceam atâta timp departe de casă”, a declarat Gillian pentru Stylist Magazine, în 2013.

Jamie Campbell Bower – rolul lui Waymar Royce

image

E drept că personajul pentru care fusese ales n-a avut decât o apariţie într-un episod, însă, la acea vreme, Jamie Campbell Bower nu era cunoscut mai deloc. Rob Ostlere este cel care a primit în schimb rolul lui Waymar Royce, iar Jamie a regretat că n-a acceptat rolul.

Lily Allen – rolul lui Yara Greyjoy

image

Cum fratele său, actorul Alfie Allen, juca rolul lui Theon/Reek, producătorii s-au gândit să-i ofere rolul Yarei Greyjoy, sora lui Theron, cântăreţei şi actriţei Lily Allen. Ea, în schimb, a refuzat, pe motiv că are teamă de cai, lucru ce contravenea intereselor producătorilor. ”Am fost întrebată dacă vreau să apar în ”Game of Thrones”, să joc rolul surorii lui Theon, însă m-am simţit inconfortabil căci presupunea să călăresc şi să-i ating şi bleah. Am spus ”nu mulţumesc”. Aş fi făcut, în schimb, un musical”, ar fi declarat Lily Allen pentru o revistă. Rolul i-a revenit Gemmei Whalen.

Brian Cox

image

El a recunoscut că a fost cooptat de echipa de producători, însă a refuzat, căci... n-a crezut în succesul serialului şi i s-a părut că se plăteşte modest. Ulterior, el a mărturisit că văzându-l pe prietenul său, actorul Ian McShane, jucând în acest serial şi câştigând o avere chiar şi pentru un personaj episodic, a regretat decizia. ”În mod stupid, am refuzat rolul, căci mi s-a părut că nu mă plătesc suficient. Acum au mult mai mulţi bani. Am fost prostănac. Chiar am fost un prostănac, căci acum sunt dependent de acest serial. (...) L-am văzut pe prietenul meu şi mi-am zis ”uite, şi Ian e în el”, apoi am început să mă uit la serial. Doamne, cred că l-au plătit regeşte, căci îl ştiu pe Ian. Acum aşteptat apelul pentru Game of Thrones, căci dacă plătesc mai bine mă bag”, a declarat actorul pentru ”Vodzilla”. Brian nu a precizat, însă, pentru ce rol fusese chemat la casting.

image

Dominic West – în rolul lui Mance Rayder

image

Nu se ştie exact pentru ce rol fusese ales Dominic West, însă mulţi cred că actorul ”The Affair” ar fi fost potrivit să-l joace pe Mance Rayder. Oricum, el a refuzat rolul pe motiv de „obligaţii familiale”. Rolul i-a revenit lui Ciaran Hinds.

Jonathan Pryce – în rolul lui High Sparrow

image

El a avut noroc şi o şansă la care mulţi dintre cei care au refuzat rolurile iniţial încă speră. Asta pentru că Jonathan Price a refuzat, iniţial, un rol în acest serial, reuşind, însă, în sezonul 5 şi 6 să joace rolul lui ”High Sparrow”. ”Am spus că nu e de mine. Ceea ce m-a făcur să mă răzgândesc este calitatea personalităţii lui High Sparrow. E un mare personaj. Intră în această poveste când toate personajele sunt deja stabilite, buni şi răi, iar High Sparrow devine destul de relevant”, a declarat acesta pentru BBC Radio 4.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg