Actori despre care, poate, nu ştiaţi că au murit

11 aprilie, 2016
michaelclarkeduncan  jpeg

Poate nu au avut neapărat rolurile principale în pelicule, însă cu siguranţă îi ştim. Sunt acei actori care, la un moment dat, au dispărut de pe micile ecrane, şi despre care descoperim ulterior că au trecut în nefiinţă. Iată, aşadar, o listă a actorilor despre care, poate, nu ştiaţi că au murit!

Michael Clarke Duncan

A decedat la 54 de ani

A jucat în filme precum ”Amageddon”, ”Daredevil”, ”The Green Mile”. Cariera lui era promiţătoare, însă actorul a trecut în nefiinţă mult prea devreme. În 2012, pe când avea 54 de ani, Michael a suferit un atac de cord.

Taylor Negron

Taylor Negron la premiera filmului "Donnie Darko"

A apărut în numeroase pelicule, însă niciodată în rol principal. Era acel actor despre care putem spune că nu lipsea, aproape, din nicio peliculă.

Din păcate, în 2015, pe când avea doar 57 de ani, actorul a decedat din cauza cancerului la ficat.

Brad Renfro

A murit la 25 de ani

A cucerit faima la 11 ani prin rolul jucat în pelicula ”The Client”. După acest succes au urmat şi altele. Rolul din ”Sleepers” în opoziţie cu Brad Pitt, ”Ghost World” alături de Scarlett Johansson, ”The Informers” cu Kim Basinger.

THE CURE, Brad Renfro, 1995

Cariera lui era fulminantă într-adevăr, însă faptul că căzuse în patima drogurilor şi i-a cauzat probleme cu legea l-a făcut să ajungă pe un drum alunecos. Şi-a petrecut chiar şi zece zile în închisoare pentru posesie de droguri.

În ianuarie 2008, pe când avea 25 de ani, Brad Renfro a fost găsit mort în apartamentul său din Los Angeles. Cauza decesului: supradoză de heroină şi morfină...

Jonathan Brandis

image

Actorul a apărut în pelicule precum: Who's the Boss?, Blossom, L.A. Law, Full House, The Wonder Years, şi Murder, She Wrote.

Pe când avea 16 ani a fost cooptat să joace în ”Ladybugs”, iar un an mai târziu a reuşit să prindă un rol în pelicula lui Steven Spielberg, ”SeaQiest 2032”.

Anularea acestei pelicule în 1996, l-a făcut pe Jonathan să intre în depresie. Acesta a fost găsit spânzurat, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa sa din Danbury, Connecticut.

Lee Thompson Young

image

A jucat alături de Rachel McAdams într-o producţie Disney Chanel. Din CV-ul lui aflăm că a jucat şi-n filme precum ”Friday Night Lights”, ”Akeelah and the Bee”, ”The Hills Have Eyes”, etc.

Din păcate, actorul a fost diagnosticat cu tulburare bipolară (cunoscută şi ca psihoză maniaco-depresivă), chiar pe când filma la ”Rizzoli and Isles”. Apoi, în luna august 2013, din cauza afecţiunii psihice, actorul s-a sinucis prin împuşcare.

Heather O`Rourke

image

A jucat rolul emblematic, din filmul ”Poltergeist”, al unei fetiţe care era absorbită de televizor. O serie horror, pe care mulţi au urmărit-o, chiar până la ultimul episod.

Ei bine, Heather a jucat chiar şi-n ultimul episod, acolo unde fanii au putut vedea că aspectul actriţei se schimbase complet. Ulterior, s-a aflat că acest lucru s-a întâmplat din cauza unui diagnostic pus greşit. Moartea ei a survenit pe când aceasta avea 12 ani, din cauza unei afecţiuni la intestine.

image

Skye McCole Bartusiak

image

A devenit faimoasă în rolul fiicei lui Mel Gibson, din blockbusterul ”The Patriot”. Şi-a făcut debutul în 1999, prin pelicula ”The Cider House Rules”, iar în 2001 a jucat alături de Michael Douglas şi Brittany Murphy ( de asemenea, decedată!) în „Don’t say a word”.

image

Un cocktail de droguri a dus la moartea accidentală a actriţei în 2014.

foto: Cinemagia / PinterestRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg