Actori români celebri în străinătate

11 mai, 2015

Sunt acei actori talentaţi, care au încântat nume mari de la Hollywood cu interpretările lor din filme cu succes comercial. Şi mai sunt foste vedete autohtone, care au luat calea Oraşului Îngerilor în căutarea celebrităţii într-un domeniu nou pentru ele.

Sunt acei actori talentaţi, care au încântat nume mari de la Hollywood cu interpretările lor din filme cu succes comercial. Şi mai sunt foste vedete autohtone, care au luat calea Oraşului Îngerilor în căutarea celebrităţii într-un domeniu nou pentru ele. Primii au fost, evident, cei câştigători.

Actori români celebri în străinătate

Marcel Iureş

Ajuns la 63 de ani, Marcel Iureş este unul dintre cei mai prolifici actori români, din punct de vedere al rolurilor cu greutate primite în producţii hollywoodiene de succes, precum Amen, Războiul lui Tom Hart, Misiune: Imposibilă, Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirului şi Pacificatorul.În plus, în 2006, actorul a dublat în limba română vocea lui Doc Hudson, în producţia animată de succes marca Pixar/Disney Maşini. În ceea ce priveşte activitatea din România, trebuie menţionat că, în 1995, Marcel Iureş a fondat Teatrul Act, primul teatru independent din ţară, al cărui preşedinte este în prezent.

Actori români celebri în străinătate

Maia Morgenstern

Maia Morgenstern, în vârstă de 53 de ani, este nu doar una dintre cele mai bune actriţe din România, ci şi o personalitate respectată la Hollywood, graţie rolurilor sale din filme de succes, cea mai cunoscută interpretare fiind cea a Fecioarei Maria în pelicula regizată de Mel Gibson, Patimile lui Iisus.

Actori români celebri în străinătate

Alexandra Maria Lara

Alexandra Maria Lara, în vârstă de 36 de ani, este o actriţă română stabilită în Germania, acolo unde s-a mutat cu familia pecând avea patru ani. Alexandra are mare succes în Germania, iar filmul în care a jucat în 2004, Ultimele zile ale lui Hitler, a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin, anul următor.

Actori români celebri în străinătate

Alexandra Dinu

În vârstă de 34 de ani, fost soţie a lui Adrian Mutu a vrut să demonstreze că poate mai mult decât să fie asociată cu fotbalistul nostru. Şi a încercat asta în Italia, acolo unde se bucură de un real succes, în special cu rolurile din producţiile romantice de televiziune. Mădălina Ghenea, fost iubită a lui Gerard Butler, vine şi ea tare din urmă, fiind distribuită deja în numeroase serii TV, dar şi în filme serioase precum „Dom Hemingway”, cu Jude Law în rol principal.

Cunoscute şi nu prea

Aceste foste manechine sau cântăreţe de la noi din ţară au luat şi ele calea străinătăţii, cu scopul de a-i da gata pe impresarii de film din L.A. Unele au reuşit într-o mică măsură, altele încă mai încearcă…

Catrinel Menghia, 29 de ani

Monica Bârlădeanu, 36 de ani

Maria Dinulescu, 34 de ani

Lili Sandu, 31 de aniRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}