Actorii şi dublurile lor: uite cât de bine seamănă!

12 mai, 2015

Sar de la înălţime, sunt împuşcaţi şi fac cascadorii extrem de periculoase, aceasta este meseria dublurilor actorilor de la Hollywood. Oricât de mult şi-ar dori un actor să-şi joace toate scenele, sunt anumite situaţii cărora numai un profesionist le-ar putea face faţă.

Sar de la înălţime, sunt împuşcaţi şi fac cascadorii extrem de periculoase, aceasta este meseria dublurilor actorilor de la Hollywood. Oricât de mult şi-ar dori un actor să-şi joace toate scenele, sunt anumite situaţii cărora numai un profesionist le-ar putea face faţă. Tocmai de aceea, există dubluri! Şi cum cel mai important criteriu de selecţie este asemănarea cu actorul, unele dubluri seamănă leit cu actorul pe care îl înlocuiesc.

Haideţi să vedem, aşadar, cât de mult seamănă dublurile cu actorii respectivi!

Brad Pitt - The Counselor

Ştim, există doar un Brad Pitt şi acela este luat. Însă, pentru cele care îşi doresc cu ardoare să-l întâlnească există şansa oricând de a-i întâlni dublura.

Click pe următoarea!

Bruce Willis - Red 2

Puţin mai morăcănos! Aşa arată bărbatul care este dublura actorului Bruce Willis, în rest cei doi sunt seamănă perfect.

Daniel Craig

La cât de periculoase au fost scenele din ”Skyfall”, era şi normal ca Daniel Craig să aibă nevoie de dublură.

Gerard Butler

Asta-i chiar grea! Vă daţi seama care e actorul şi care e dublura lui? Noi, nu! Atât de bine seamănă dublura folosită de producători în pelicula ”Machine Gun Preacher”.

The Rock

De obicei, Dwayne Johnson îşi face singur cascadoriile, însă în pelicula Pain and Gain a avut nevoie de ajutorul dublurei sale. Şi dacă e să vorbim sincer, cei doi seamănă atât de bine încât nici nu mai contează cine înlocuieşte pe cine.

Zac Efron

Dublura lui Zac Efron a fost rugat să dea o mână de ajutor la o scenă din pelicula ”Dirty Grandpa” şi cum filmul încă nu a fost lansat, nu ştim exact la ce scenă a fost înlocuit. Oricum ar fi, din ceea ce vedem, dublura şi-a intrat bine în rol.

Tom Cruise

Cine n-are un Tom Cruise poate să-l închirieze. Nu pe el, ci pe cel care îi seamănă perfect. Vine la pachet cu aptitudini remarcabile la capitolul ”flexibilitate„.

Reese Witherspoon

Trebuie să recunoaştem că originalul este mai sexy. Cu toate acestea, nici mişcările dublurei, Marny Eng, nu sunt de neglijat. Puteţi confirma şi voi, uitându-vă la ”Don`t mess with Texas.”

Robert De Niro

Nu, nu vedeţi dublu. Este vorba doar de dublura celebrului actor care a trebuit să-l înlocuiască pe acesta la o scenă mai periculoasă în pelicula ”Dirty Grandpa”.

Megan Fox

Asta da, veste bună! Există în lume o femeie aproape la fel de sexy şi frumoasă precum Megan Fox. Şi întâmplător, este una care a stat destul timp în compania frumoase actriţe. Vorbim, bineînţeles, de dublura ei.

Andrew Garfield

Pentru o aşa acţiune a fost nevoie de trei oameni. Nu-i panică! Oricine s-ar fi calificat pentru acest job, dacă ar fi avut cunoştinţele necesare, doar vorbim de filmul ”The Amazing Spider-Man 2, filmat în New York, în iunie 2013.

Cameron Diaz

Ele nu numai că seamănă, ci sunt şi prietene. Cele două au avut destul timp să se împrietenească în timpul filmărilor la pelicula Knight and Day, filmată în Spania în decembrie 2009.

Johnny Depp - Tonto

Chiar şi Johnny Depp are nevoie de o dublură! Oricât de deschis ar fi la cascadorii, trebuie să existe şi cineva care ştie ce face.

Sursa foto: Us WeeklyRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}