Actorul Dick Van Dyke şi-a întâlnit marea iubire la 81 de ani. Ea avea doar 35, dar nu i-a refuzat cererea în căsătorie

16 martie, 2022
10 dic1 jpg jpeg

Dick Van Dyke, în vârstă de 96 de ani, vorbeşte cu sinceritate despre căsătoria sa cu soţia sa mult mai tânără, Arlene Silver, în vârstă de 50 de ani. Actorul recunoaşte că s-a  temut că fanii îi vor judeca pentru diferenţa de vârstă de 46 de ani.

Într-un interviu acordat revistei Closer, starul recunoaşte că i-a  fost frică să nu se spună despre Arlene că este materialistă şi că s-a căsătorit cu el penru bani.

Van Dyke – care are o avere de 50 de milioane de dolari – s-a întâlnit pentru prima dată cu Silver la premiile Screen Actors Guild Awards din 2007. La acea vreme, el avea 81 de ani, iar ea doar 35.

Silver – care lucra ca make-ul artist la eveniment şi-a amintit momentul în care a pus ochii pe soţul ei de acum.

„El a spus: „Bună, eu sunt Dick”. Primul lucru pe care l-am întrebat a fost: „Nu ai jucat în „Mary Poppins”?” Ne-am înţeles imediat ca prieteni, aşa că nu am simţit că era cu mult mai în vârstă decât mine”, a mărturisit ea. Prietenia s-a transformat ulterior într-o relaţie.S-au căsătorit în februarie 2012.

Van Dyke şi Silver au sărbătorit luna trecută cea de-a 10-a aniversare a nunţii şi se iubesc la ca în ziua în care au spus „Da”.

dic10 jpg jpeg

„Împărtăşim o atitudine”, spune Van Dyke despre soţia sa. „ Îi place să cânte şi să danseze, iar asta  facem aproape în fiecare zi. E pur şi simplu încântătoare”. Silver a completat:„El este cea mai perfectă fiinţă. Nu am întâlnit niciodată pe cineva atât de fericit, atât de autentic, atât de uimitor”.

Actorul a dezvăluit că la 96 de ani face aerobic în apă, ridică greutăţi şi merge pe o bandă de alergare. Van Dyke a declarat în 2015 că regretă că a fumat şi a băut când era mai tânăr, dar că a renunţat la acest obicei în urmă cu zeci de ani.

De asemenea, le-a transmis celor de o vârstă cu el să „continue să se mişte”. „Am artrită şi toate acele lucruri, dar continui să mă mişc”, a mărturisit el el. „Am descoperit dansul şi cântul la 30 de ani. S-a întâmplat din senin. Regret că nu m-am antrenat puţin sau nu am luat lecţii de canto”.

Starul susţine că optimismul lui l-a ajutat să rămână tânăr.

„Sunt unul dintre acei oameni care se ridică pe partea dreaptă a patului dimineaţa. Mă trezesc, beau o ceaşcă de cafea şi merg la sală”.

Silver este a doua soţie a lui Van Dyke. Actorul s-a despărţit de prima sa soţie ,mama celor patru copii ai săi, Margie Willett, în 1984, după 36 de ani de căsnicie.

Van Dyke a mai avut, de asemenea, o relaţie cu actriţa Michelle Triola timp de mai bine de 30 de ani, până când aceasta a murit în 2009.Recente pe Ok! Magazine

Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg