Actorul din ”Scandal” a picat testul antidrog

27 aprilie, 2016
The Entertainment Weekly Celebration Honoring This Year's SAG Awards Nominees Sponsored By TNT & TBS And essie   Red Carpet jpeg

Au trecut doar câteva luni de când Columbus Short, actorul din serialul ”Scandal”, şi-a primit condamnarea după ce a lăsat inconştient un bărbat. Însă, actorul se afla deja în mijlocul altui scandal.

Columbus se luptă cu dependenţa de droguri

În luna septembrie, anul trecut, Columbus a fost condamnat la trei ani cu suspendare, două luni de muncă în folosul comunităţii şi ore de consiliere psihologică, după ce a asaltat un bărbat, la o întâlnire de familie ce a avut loc în martie 2014.

Iar acum actorul a ieşit pozitiv la un test antidrog. Judecătorul Leslie E. Brown, care se ocupă de cazul actorului a declarat că actorul a picat testul antidrog şi că următorul termen fixat pentru acesta este 9 mai.

Colegii din ”Scandal”. Kerry Washington, Katie Lowes, Darby Stanchfield, Columbus Short şi Bellamy Young

Din păcate, nu este prima dată când auzim că acest actor se luptă cu dependenţa de droguri. În 2014, actorul a părăsit serialul „Scandal”, după ce a fost implicat într-un scandal privind violenţa domestică faţă de fosta lui soţie şi consumul de droguri.

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg