Actorul Florin Petrescu, „Axinte“ de la Vacanţa Mare, condamnat la închisoare cu suspendare

26 octombrie, 2020
4 axinte de la vacanta mare inchisoare 2 jpg jpeg

Momente mai puţin plăcute pentru actorul Florin Petrescu. „Axinte“ de la Vacanţa Mare, aşa cum îl ştie o ţară întreagă, a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Ce urmează pentru actor în următoarea perioadă?

Pe data de 2 octombrie s-a aflat că Tribunalul Bucureşti a emis o decizie care prevede că actorul a semnat un acord de recunoaştere a acuzaţiilor. Astfel a fost dispusă „suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei principale de 2 ani închisoare pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani.” Acesta trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere, scrie adevarul.ro: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mjloacelor sale de existenţa În baza art. 93 alin. 2 lit. b Cod penal obligă inculpatul să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. 

1 axinte de la vacanta mare inchisoare 3 jpg jpeg

Actorul va face muncă în folosul comunităţii

Pentru 60 de zile, actorul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii fie la Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, fie la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sector 6, Serviciul de Probaţine Bucureşti urmând să desemneze instituţia unde condamnatul va presta munca neremunerată în folosul comunităţi, şi să achite suma de 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de sta,  se arată în decizia instanţei, care putea fi contestată în termen de 10 zile.

Florin Petrescu a fost acuzat de DNA că l-ar fi şantajat pe fostul director al Spitalului Malaxa din Bucureşti, Florin Secureanu şi ar fi încercat să obţină bani de la acesta, în numele lui Dan Diaconescu, pentru ca acesta să înceteze să-l mai menţioneze în emisiunile sale. În urma acordului semnat, actorul a recunoscut şantajul, iar acum trebuie să se pună la dispoziţia angajaţilor Serviciului de Probaţiune, scrie Protv.ro. 

„Se fac cercetări că am vrut să ajut pe cineva. A zis: «Eşti prieten cu Dan Diaconescu, zi-i să nu mai spună de spitalul nostru». Şi m-am dus la Dan şi i-am zis să nu mai facă şi el atâtea probleme, că Secureanu (Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, n.r.)... (Dan Diaconescu ar fi spus - n.r.) «Domne, dacă vrea să ne ajute, să sponsorizeze OTV-ul». Şi eu i-am pus în legătură”, a declarat actorul, potrivit digi24.ro, acum câteva luni. 

Foto: Facebook, Colaj



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg