Actorul Florin Petrescu, ÔÇ×AxinteÔÇť de la Vacan┼úa Mare, condamnat la ├«nchisoare cu suspendare

26 octombrie, 2020
4 axinte de la vacanta mare inchisoare 2 jpg jpeg

Momente mai pu┼úin pl─âcute pentru actorul Florin Petrescu. ÔÇ×AxinteÔÇť de la Vacan┼úa Mare, a┼ča cum ├«l ┼čtie o ┼úar─â ├«ntreag─â, a fost condamnat la ├«nchisoare cu suspendare. Ce urmeaz─â pentru actor ├«n urm─âtoarea perioad─â?

Pe data de 2 octombrie s-a aflat c─â Tribunalul Bucure┼čti a emis o decizie care prevede c─â actorul a semnat un acord de recunoa┼čtere a acuza┼úiilor. Astfel a fost dispus─â ÔÇ×suspendarea sub supraveghere a execut─ârii pedepsei principale de 2 ani ├«nchisoare pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani.ÔÇŁ Acesta trebuie s─â respecte urm─âtoarele m─âsuri de supraveghere, scrie adevarul.ro: a) s─â se prezinte la Serviciul de Proba┼úiune Bucure┼čti la datele fixate de acesta; b) s─â primeasc─â vizitele consilierului de proba┼úiune desemnat cu supravegherea sa; c) s─â anun┼úe, ├«n prealabil, schimbarea locuin┼úei ┼či orice deplasare care dep─â┼če┼čte 5 zile; d) s─â comunice schimbarea locului de munc─â; e) s─â comunice informa┼úii ┼či documente de natur─â a permite controlul mjloacelor sale de existen┼úa ├Än baza art. 93 alin. 2 lit. b Cod penal oblig─â inculpatul s─â frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare social─â derulate de c─âtre serviciul de proba┼úiune sau organizate ├«n colaborare cu institu┼úii din comunitate. 

1 axinte de la vacanta mare inchisoare 3 jpg jpeg

Actorul va face muncă în folosul comunităţii

Pentru 60 de zile, actorul va presta o munc─â neremunerat─â ├«n folosul comunit─â┼úii fie la Administra┼úia Domeniului Public ┼či Dezvoltare Urban─â Sector 6, fie la Direc┼úia General─â de Asisten┼ú─â Social─â ┼či Protec┼úie a Copilului Sector 6, Serviciul de Proba┼úine Bucure┼čti urm├ónd s─â desemneze institu┼úia unde condamnatul va presta munca neremunerat─â ├«n folosul comunit─â┼úi, ┼či s─â achite suma de 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de sta,  se arat─â ├«n decizia instan┼úei, care putea fi contestat─â ├«n termen de 10 zile.

stanga
dreapta
1 axinte de la vacanta mare inchisoare 3 jpg jpeg
4 axinte de la vacanta mare inchisoare 2 jpg jpeg
3 axinte de la vacanta mare inchisoare 1 jpg jpeg

Florin Petrescu a fost acuzat de DNA c─â l-ar fi ┼čantajat pe fostul director al Spitalului Malaxa din Bucure┼čti, Florin Secureanu ┼či ar fi ├«ncercat s─â ob┼úin─â bani de la acesta, ├«n numele lui Dan Diaconescu, pentru ca acesta s─â ├«nceteze s─â-l mai men┼úioneze ├«n emisiunile sale. ├Än urma acordului semnat, actorul a recunoscut ┼čantajul, iar acum trebuie s─â se pun─â la dispozi┼úia angaja┼úilor Serviciului de Proba┼úiune, scrie Protv.ro. 

ÔÇ×Se fac cercet─âri c─â am vrut s─â ajut pe cineva. A zis: ┬źE┼čti prieten cu Dan Diaconescu, zi-i s─â nu mai spun─â de spitalul nostru┬╗. ┼×i m-am dus la Dan ┼či i-am zis s─â nu mai fac─â ┼či el at├ótea probleme, c─â Secureanu (Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, n.r.)... (Dan Diaconescu ar fi spus - n.r.) ┬źDomne, dac─â vrea s─â ne ajute, s─â sponsorizeze OTV-ul┬╗. ┼×i eu i-am pus ├«n leg─âtur─âÔÇŁ, a declarat actorul, potrivit digi24.ro, acum c├óteva luni. 

Foto: Facebook, Colaj