Actorul Miles Teller s-a logodit cu un model superb

22 august, 2017
miles keleigh png

Îl ştim din nenumărate comedii, Miles Teller fiind unul dintre actorii promiţători de la Hollywood. Acum aflăm că a pus întrebarea cea mare şi că e pe cale să renunţe la burlăcie.

foto: Instagram

S-au logodit după patru ani de relaţie

Partenerul de pe micile ecrane al lui Jonah Hill a decis că e timpul să o ceară în căsătorie pe frumoasa lui de iubită, modelul Keleigh Sperry, după patru ani de relaţie. Momentul special a avut loc pe când cei doi îndrăgostiţi se aflau într-un safari în Africa.

S-au logodit weekendul trecut

Vestea a fost făcută publică de către sora lui Keleigh, care a şi postat câteva fotografii pe reţelele de socializare. ”Aceştia doi s-au logodit în weekend, pe când se aflau într-un safari în Africa. Nu-mi vine să cred că ultima fată Sperry (n.r. numele de familie a lui Keleigh) s-a logodit. Vă iubesc pe amândoi şi sunt entuziasmată în legătură cu acest nou capitol din viaţa voastră”, a fost descrierea care a însoţit fotografiile postate de sora lui Keleigh pe Instagram.

Keleigh şi inelul primit de la Miles Teller

În fotografiile respective, Keleigh apare purtând spectaculosul inel cu diamant, pe care, pesemne, actorul l-a ales cu mult timp înainte de acest moment.

Ea e cea care l-a cucerit

Vorbind despre relaţia lui, în martie 2015, Miles Teller declara: ”Este minunată. Ne-a fost destul de uşor până acum, căci jobul ei o aduce în aceeaşi lume cu mine. Nu aş fi invitat niciodată o fată în lumjea aceasta, pentru că nu credeam că le poţi avea pe amândouă, şi carieră şi iubire. (...) Mi-a permis întotdeauna să mă concentrez pe actorie şi să fac ceea ce simt să fac. Ea poate veni pe platourile de filmare şi să mă viziteze, că nu mă distrage”.

Următoarele proiecte cinematografice ale lui Miles Teller sunt ”Thank You for your service”,  „Granite Mountain”, ”Ascendant”, care se vor lansa până la sfârşitul anului 2017.

Iată mai multe fotografii din vacanţa celor doi!Recente pe Ok! Magazine

Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png