Actorul Nae Lăzărescu a murit

19 decembrie, 2013
vasile muraru si nae lazarescu jpeg

Astăzi, directorul Teatrului de Comedie "Constantin Tănase", Alexandru Arşinel, a anunţat că marele actor român, Nae Lăzărescu, celebru pentru umorul său inconfundabil, a murit dimineaţă, la 72 de ani, în locuinţa sa. Nae dorea o pauză de la actorie încă din iulie, când a declarat că are probleme de sănătate. Unele surse medicale au spus că acesta suferea de o afecţiune cronică la ficat.

Astăzi, directorul Teatrului de Comedie "Constantin Tănase", Alexandru Arşinel, a anunţat că marele actor român, Nae Lăzărescu, celebru pentru umorul său inconfundabil, a murit dimineaţă, la 72 de ani, în locuinţa sa.

Nae dorea o pauză de la actorie încă din iulie, când a declarat că are probleme de sănătate. Unele surse medicale au spus că acesta suferea de o afecţiune cronică la ficat.

Cei care-şi doresc să-şi ia ultimul rămas bun de la acesta vor putea să facă asta vineri la prânz, la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase”, a mai menţionat Arşinel.

Vasile Muraru, colegul de scenă şi unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Nae Lăzărescu, a vorbit într-un mod inedit despre dispariţia acestuia.

«Dumnezeu să-l ierte! Sunt ca şi în familie, am aflat imediat. Am primit cu mare bucurie vestea morţii lui Nae. Când am auzit că a pornit spre Dumnezeu, înseamnă că s-a liniştit. Noi ne bucurăm că cei care au murit au plecat acolo, că noi ne scăldăm în calvarul acesta de aici. Discreţia sa trebuie respectată. A fost un mare om, a iubit scena a iubit publicul. Am pierdut jumătatea mea de scenă. Ce poţi să faci în momentele astea? Asta e viaţa. Ultima dată am vorbit alaltăieri cu el», a declarat Vasile Muraru.

Alături de Vasile Muraru:

image


Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}