Actriţa cu cel mai urât posterior de la Hollywood!

23 noiembrie, 2017
Tara Reid heads out after a dinner date at Madeo restaurant in LA jpeg

În timp ce mai toate celebrităţile de la Hollywood investesc sute de mii de dolari în înfăţişarea lor, ea nu vrea să nu facă niciun sacrificiu pentru a arăta mai bine, deşi aspectul ei fizic s-a deteriorat acum câţiva ani buni, când a căzut în patima alcoolului şi-a drogurilor.

foto: hepta

Un posterior inestetic!

Tara Reid a intrat în vizorul presei în ultimii ani doar pentru aspectul fizic dezamăgitor şi pentru ”micile” probleme cu poliţia, cauzate de dependenţele ei. Zilele trecute, ea a apărut din nou în lumina reflectoarelor pe când a fost surprinsă luând masa cu iubitul ei, Mateo. Presa de peste Ocean, dar şi internauţii, au subliniat faptul că actriţa nu dă semne că va reveni la look-ul pe care îl afişa odinioară, când era cunoscută drept una dintre cele mai frumoase şi promiţătoare actriţe de la Hollywood.

Aşa arată acum Tara Reid

În fotografiile recente, Tara apare într-o pereche de blugi skinny, care n-o avantajează deloc, scoţând în evidenţă doar faptul că e foarte slabă, şi un top negru, cu spatele gol, care iarăşi nu-i vine deloc bine. Pesemne, fosta actriţă din „American Pie” nu mai pune deloc preţ pe aspectul ei fizic, din moment ce apariţiile ei în public sunt neglijente şi dezamăgitoare.

Tara Reid, pe vremea când juca în filmeRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg