Actriţă de la Hollywood, amendată că şi-a neglijat căţelul

22 noiembrie, 2016
anna pete catel jpeg

E drept că celebrităţile nu au cine ştie ce timp liber pentru a-l petrece cu vreun animal de companie, însă cum dispun de suficiente resurse financiare, nimeni nu s-ar fi aşteptat ca un căţeluş adoptat de o celebritate să ajungă pe străzi, slăbit şi speriat.

În 2012, Anna, Chris, Pete (căţelul adoptat) şi alţi doi căţei de-ai lor

Ei bine, asta s-a întâmplat cu un chihuahua adoptat de Anna Faris şi soţul ei, actorul Chris Pratt. Căţeluşul a fost găsit umblând nesupravegheat pe străzi, vizibil slăbit şi speriat. Graţie unui microcip, căţelul a fost identificat ca fiind Pete, un chihuahua pe care Anna l-a adoptat de la adăpostul Kinder4Rescue, în urmă cu patru ani.

După cum era de aşteptat, adăpostul respectiv a încercat să dea de celebra actriţă pentru a o trage la răspundere. Din nefericire, actriţa a fost de negăsit, nerăspunzând la apelurile Laurei Kinder, cea care se ocupă de respectivul adăpost.

În acest caz, Laura n-a avut o altă soluţie decât să apeleze la reţelele de socializare pentru a expune cazul. În mesajul ei, Laura a amintit că Anna va fi nevoită să plătească o amendă de 5000 de dolari pentru că şi-a abandonat căţelul şi că acest lucru a fost stipulat în contractul de adopţie pe care actriţa l-a semnat acum patru ani.

image

Între timp, însă, un reprezentant de-al actriţei a binevoit să dea o replică: ”Anna este fericită că micuţul a fost găsit şi face toate aranjamentele ca Pete să fie adus acasă în siguranţă”.

Totuşi, Laura nu pare aşa uşor de înduplecat, ea insistând ca Anna să plătească amenda, dată fiind condiţia în care a fost găsit Pete. ”Căţelul pe care l-ai adoptat acum câţiva ani de la noi a fost găsit foarte slăbit, pe stradă. Dacă erai panicată că l-ai pierdut, sigur ne contactai pe noi, să-l găsim după microcip. Anna, dacă eşti o celebritate nu eşti scuzată de la a nu urma regulile (...)”, a scris, nervoasa, Laura pe contul său de Facebook.

foto: Facebook, hepta



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg