Actriţă de la Hollywood, amendată că şi-a neglijat căţelul

22 noiembrie, 2016
anna pete catel jpeg

E drept că celebrităţile nu au cine ştie ce timp liber pentru a-l petrece cu vreun animal de companie, însă cum dispun de suficiente resurse financiare, nimeni nu s-ar fi aşteptat ca un căţeluş adoptat de o celebritate să ajungă pe străzi, slăbit şi speriat.

În 2012, Anna, Chris, Pete (căţelul adoptat) şi alţi doi căţei de-ai lor

Ei bine, asta s-a întâmplat cu un chihuahua adoptat de Anna Faris şi soţul ei, actorul Chris Pratt. Căţeluşul a fost găsit umblând nesupravegheat pe străzi, vizibil slăbit şi speriat. Graţie unui microcip, căţelul a fost identificat ca fiind Pete, un chihuahua pe care Anna l-a adoptat de la adăpostul Kinder4Rescue, în urmă cu patru ani.

După cum era de aşteptat, adăpostul respectiv a încercat să dea de celebra actriţă pentru a o trage la răspundere. Din nefericire, actriţa a fost de negăsit, nerăspunzând la apelurile Laurei Kinder, cea care se ocupă de respectivul adăpost.

În acest caz, Laura n-a avut o altă soluţie decât să apeleze la reţelele de socializare pentru a expune cazul. În mesajul ei, Laura a amintit că Anna va fi nevoită să plătească o amendă de 5000 de dolari pentru că şi-a abandonat căţelul şi că acest lucru a fost stipulat în contractul de adopţie pe care actriţa l-a semnat acum patru ani.

image

Între timp, însă, un reprezentant de-al actriţei a binevoit să dea o replică: ”Anna este fericită că micuţul a fost găsit şi face toate aranjamentele ca Pete să fie adus acasă în siguranţă”.

Totuşi, Laura nu pare aşa uşor de înduplecat, ea insistând ca Anna să plătească amenda, dată fiind condiţia în care a fost găsit Pete. ”Căţelul pe care l-ai adoptat acum câţiva ani de la noi a fost găsit foarte slăbit, pe stradă. Dacă erai panicată că l-ai pierdut, sigur ne contactai pe noi, să-l găsim după microcip. Anna, dacă eşti o celebritate nu eşti scuzată de la a nu urma regulile (...)”, a scris, nervoasa, Laura pe contul său de Facebook.

foto: Facebook, heptaRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg