Actriţa din ”Anatomia lui Grey” este însărcinată cu al patrulea copil!

8 decembrie, 2015
este insarcinata jpeg

În serial joacă rolul Dr. Robbins, un medic pediatru care iubeşte enorm copiii. Cam asta se întâmplă şi-n viaţa ei reală, iar dovada este faptul că Jessica Capshaw este înconjurată de copii. Ai ei. Trei la număr, până acum, urmând ca anul viitor să vină pe lume şi numărul patru.

Jessica are 39 de ani

Actriţa din ”Anatomia lui Grey” a dat emoţionanta veste pe contul său de Instagram, după ce a postat o imagine cu familia sa. ”Sărbătorile de iarnă se apropie. Iar anul acesta, familia mea are un motiv în plus să zâmbească... bebeluşul numărul patru este pe drum. Sunt o femeie norocoasă!”, a scris frumoasa actriţă pe contul ei de Instagram.

În fotografie, Jessica apare alături de soţul ei, Christopher Gavigan, co-fondatorul companiei de cosmetice a Jessicăi Alba, şi cei trei copii ai lor: Luke (7 ani), Eve (4 ani) şi Poppy (3 ani).

image

Jessica Capshaw joacă rolul Dr. Arizona Robbins în ”Anatomia lui Grey” din 2009. Acum patru ani, actriţa şi-a deschis sufletul în faţa fanilor şi a mărturisit ce-nseamnă viaţa de mămică pentru ea: ”Îmi place ceea ce fac şi cred că se vede. Copiii mei au crescut şi cred că mă văd ca pe o mamă căreia îi place ce face.”. Întrebată fiind care sunt cele trei cuvinte care o definesc ca mămică, Jessica a spus: ”Distractivă, răbdătoare şi pertinentă.”

Jessica şi Christopher s-au căsătorit în  luna mai a anului 2004. Ceremonia a avut loc la reşedinţa cuplului din East Hampton şi au fost invitaţi doar prieteni apropiaţi.

Sursa foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg