Actriţa din filmul ”Matilda” şi-a recunoscut orientarea sexuală!

15 iunie, 2016
matilda jpeg

Tragicul eveniment din clubul de noapte ”Pulse”, din Orlando, nu le-a lăsat indiferente pe vedete de la Hollywood. În timp ce unele au trimis mesaje de susţinere familiilor îndoliate, Mara Wilson, simpatica actriţă din filmul ”Matilda” a făcut un gest şi mai surprinzător.

Filmul ”Matilda” a făcut-o cunoscută

Mara Wilson a cucerit publicul internaţional când a apărut pe micile ecrane în rolul micuţei Matilda, fetiţa cu puteri speciale, care se lupta să scape de tirania părinţilor ei. Şi deşi după 1996, când filmul ”Matilda” a avut premiera, Mara nu a mai avut apariţii cinematografice notabile, aceasta a rămas o voce stridentă în showbizul american.

Aşa arată actriţa în prezent

De aceea, Mara nu s-a sfiit să-şi recunoască public, prin mesaje postate pe contul său de Twitter, orientarea sexuală. Actriţa în vârstă de 28 de ani a declarat că este bisexuală şi că acest cumplit masacru i-a dat putere să-şi recunoască public orientarea sexuală.

De altfel, aceasta a postat şi o imagine cu ea, în acel club, de acum câţiva ani, motivând că acolo s-a simţit ”ca acasă” şi că graţie acelei experienţe a descoperit despre sine faptul că este atrasă şi de persoanele cu acelaşi sex.

Poză surprinsă în acel club, în urmă cu câţiva ani

După cum era de aşteptat, postările din mediul online ale actriţei au ajuns virale, fanii nostalgici încercând să afle cât mai multe lucruri despre actriţa lor preferată. Totuşi, aceasta spune că nu vrea să vorbească prea mult despre acest subiect, fiind de ajuns faptul că a recunoscut că este bisexuală. ”Mă gândesc să stau deoparte de Twitter câteva zile. Nu mi-am dat seama că asta (n.r. recunoaşterea orientării sexuale) va lua aşa amploare, dar, bănuiesc că... mă flatează cumva această atenţie. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere.”, a scris ulterior actriţa pe contul ei de Twitter.

foto: Cinemagia / Twitter