Actriţa din ''Jurnalul lui Bridget Jones'', abonată la operaţii estetice. Cât de schimbată e Renée Zellweger

8 octombrie, 2019
4 ren7 png png

Avea un farmec aparte, iar zâmbetul ei te lasă fără cuvinte, asta era Renée Zellweger în celebra serie ''Jurnalul lui Bridget Jones''. La 50 de ani, faimoasa blonda are faţa desenată într-un mod straniu de operaţiile estetice, iar trăsăturile care au făcut-o cunoscută sunt istorie. Actriţa nu mai seamănă deloc cu personajul care a împrietenit-o cu celebritatea.

Renée a avut momente când a stat departe de lumina refectoarelor, dar nu şi de intervenţiile chirurgicale. Actriţa are obrajii bătuciţi cu botox şi pare că face un efort chiar şi atunci când zâmbeşte, iar pe faţa ei nu se mai zăreşte nici măcar un rid de expresie. Un estetician de la o clinică din Londra a analizat pentru Daily Mail toate semnele care dau de înţeles că faţa lui Renée e lucrată într-un mod haotic. El crede că actriţa a suferit chiar şi un lifting în zona ochilor, iar asta pentru că distanţa dintre sprâncene şi ochi este mult mai mică decât înainte.

Cu toate astea, diva refuză să recunoască că s-a lăsat pe mâna vreunui specialist şi se simte dezamăgită când oamenii discută despre asta.

7 renee jpg jpeg
stanga
dreapta
1 ren4 jpg jpeg
4 ren7 png png
3 ren8 jpg jpeg
5 renee3 jpg jpeg
6 renee5 jpg jpeg
7 renee jpg jpeg

Zellweger a avut o viaţă plină şi la capitolul sentimental. Actriţa s-a iubit cu Jim Carrey (1999-2000 şi a ajuns în faţa altarului cu cântăreţul Kenny Chesney. În rest, a avut o relaţie de doi ani cu Bradley Cooper. Cea mai lungă legătură a fost cea cu muzicianul Doyle Bramhall II (2012-2019).  Recente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg